Любителям французької кухні відомо, що найсмачніший пиріг кіш можна приготувати з різних інгредієнтів. Сьогодні вам розповімо рецепт смачного відкритого пирога, як у Франції, з грибами і шпинатом, зазначають Патріоти України.
Такий рецепт кіша дуже простий, багато часу не займає, а начинки можна пробувати будь-які. Кіш з лососем, кіш з сиром, кіш з помідорами і шинкою всі ці продукти спокійно підійдуть до такого пирога.
Вам потрібно:
для тіста:
Для начинки на Кіш:
Готуємо тісто для кіша за кілька хвилин. Борошно можна брати різне, наприклад половину пшеничного і житнього, змішуємо і просіваємо добре. Додаємо вершкове масло. За смаком сіль і розтираємо все в пісочне тісто.
Додаємо в борошно вершковий сир і 2 ложки молока. Замішуємо тісто і формуємо в кульку.
Розкачуємо тісто та за потребою ще додаємо трохи борошна. Форму для пирога змащуємо маслом і формуємо з тіста наш пиріг. Робимо на дні кілька проколів виделкою і відправляємо форму з тістом в холодильник на 20 хвилин.
В цей час миємо, чистимо і нарізаємо цибулю і гриби. На оливковій олії або вершковому маслі обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, далі гриби і помішуємо приблизно 10 хвилин. Якщо шпинат заморожений, відправляємо його відразу з грибами, якщо свіжий, тоді за хвилину до готовності грибів змішуємо всю начинку в сковороді.
Солимо і перчимо до смаку начинку та відправляємо все в форму з тістом для кіша.
Натираємо сир і посипаємо його зверху разом з пармезаном.
Збиваємо яйце з молоком і заливаємо наш пиріг. Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо кіш на 45 хвилин.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...