
Всім відомо, що для приготування гороху необхідно його попередньо вимочити. Цей процес можна прискорити. Як це зробити - розповімо далі, передають Патріоти України.
У тому випадку, якщо у вас в планах є приготування гороху, необхідно знати, що він вимагає попереднього замочування. Робити це потрібно бажано перед сном, проте в цілому вистачить і п'яти годин. Крупу гороху необхідно засипати в ємність і залити холодною водою. Це правило дозволяє значно прискорити варіння каші.
Горох можна розмочувати не тільки протягом п'яти годин. Є й інший спосіб на той випадок, якщо у вас немає такої кількості часу. Необхідно під час приготування гороху додати в каструлю 0,5 чайної ложки соди (на кожні 2 літри води). Ця речовина може пом'якшити воду і допомогти гороху швидше приготуватися. Ви побачите, що через 20 хвилин горох вже стане м'якше.
Для тих, хто зовсім не хоче витрачати час на замочування - також є спосіб приготування гороху. Однак в цьому випадку горох варто використовувати тільки колотий.
Перед приготуванням його необхідно промити стільки раз щоб вода стала прозорою. Потім відправити в каструлю з підсоленою холодною водою і прокип'ятити протягом 10 хвилин. По закінченню цього часу в каструлю потрібно влити склянку крижаної води - і ви побачите як вже через 15-20 хвилин горошини стануть м'якими.
На тлі зростаючої уваги молоді до власного ментального та фізичного здоров'я, виникає питання про нібито зниження інтересу до сексуального життя серед покоління 20-річних. Лікар-психіатр, сексолог, доктор філософії Мирослава Дзісь в бліц-інтерв’ю "Глав...
У Норвегії існує глибоко вкорінена культурна практика, відома як Friluftsliv (або "життя на свіжому повітрі"), яка допомагає скандинавам зберігати фізичне та ментальне здоров'я протягом усього року, передають Патріоти України. Спеціаліст із психологі...