Всім відомо, що для приготування гороху необхідно його попередньо вимочити. Цей процес можна прискорити. Як це зробити - розповімо далі, передають Патріоти України.
У тому випадку, якщо у вас в планах є приготування гороху, необхідно знати, що він вимагає попереднього замочування. Робити це потрібно бажано перед сном, проте в цілому вистачить і п'яти годин. Крупу гороху необхідно засипати в ємність і залити холодною водою. Це правило дозволяє значно прискорити варіння каші.
Горох можна розмочувати не тільки протягом п'яти годин. Є й інший спосіб на той випадок, якщо у вас немає такої кількості часу. Необхідно під час приготування гороху додати в каструлю 0,5 чайної ложки соди (на кожні 2 літри води). Ця речовина може пом'якшити воду і допомогти гороху швидше приготуватися. Ви побачите, що через 20 хвилин горох вже стане м'якше.
Для тих, хто зовсім не хоче витрачати час на замочування - також є спосіб приготування гороху. Однак в цьому випадку горох варто використовувати тільки колотий.
Перед приготуванням його необхідно промити стільки раз щоб вода стала прозорою. Потім відправити в каструлю з підсоленою холодною водою і прокип'ятити протягом 10 хвилин. По закінченню цього часу в каструлю потрібно влити склянку крижаної води - і ви побачите як вже через 15-20 хвилин горошини стануть м'якими.
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...