Спосіб, про який мало хто знає! Як швидко зварити горох без замочування

Всім відомо, що для приготування гороху необхідно його попередньо вимочити. Цей процес можна прискорити. Як це зробити - розповімо далі, передають Патріоти України.

Як розм'якшити горох перед варінням - стандартне правило

У тому випадку, якщо у вас в планах є приготування гороху, необхідно знати, що він вимагає попереднього замочування. Робити це потрібно бажано перед сном, проте в цілому вистачить і п'яти годин. Крупу гороху необхідно засипати в ємність і залити холодною водою. Це правило дозволяє значно прискорити варіння каші.

Як швидко розм'якшити горох - якщо часу зовсім мало

Горох можна розмочувати не тільки протягом п'яти годин. Є й інший спосіб на той випадок, якщо у вас немає такої кількості часу. Необхідно під час приготування гороху додати в каструлю 0,5 чайної ложки соди (на кожні 2 літри води). Ця речовина може пом'якшити воду і допомогти гороху швидше приготуватися. Ви побачите, що через 20 хвилин горох вже стане м'якше.

Як швидко зварити горох без замочування - коли поспішаєте

Для тих, хто зовсім не хоче витрачати час на замочування - також є спосіб приготування гороху. Однак в цьому випадку горох варто використовувати тільки колотий.

Перед приготуванням його необхідно промити стільки раз щоб вода стала прозорою. Потім відправити в каструлю з підсоленою холодною водою і прокип'ятити протягом 10 хвилин. По закінченню цього часу в каструлю потрібно влити склянку крижаної води - і ви побачите як вже через 15-20 хвилин горошини стануть м'якими.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...