Спосіб старий, але забутий: Американка поділилася легким лайфхаком, як врятувати пересолену страву

Мешканка США показала, що робити, якщо в процесі готування їжа виявилася пересоленою. Повернути страві збалансований смак допоможе бульба картоплі, зазначають Патріоти України.

Як розповіла Ванесса — автор відео — цей лайфхак досить старий, проте багато кулінарів про нього ніколи не чули. За словами американки, якщо страва вийшла пересоленою, потрібно покласти в їжу, яка готується, одну бульбу сирої картоплі, але перед цим почистити її.

Блогерка пояснила: картоплю потрібно потримати в каструлі кілька хвилин, після чого витягнути. За цей час вона вбере в себе надлишки солі, крім того, надасть додатковий аромат. Після побаченого багато глядачів подякували Ванессі за лайфхак.

"Навіть не уявляла, що так можна. Спасибі", — написала одна з коментаторів.

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...

ТОП-6 продуктів, які помилково вважають шкідливими - їх слід їсти для здоров'я серця

субота, 22 лютий 2025, 12:27

Деякі продукти з поганою репутацією насправді можуть мати дивовижні переваги для здоров'я серця і бути частиною корисної дієти, якщо вживати їх у помірних кількостях і готувати здоровими способами. Про це пише eatingwell.com, передають Патріоти Україн...