Мешканка США показала, що робити, якщо в процесі готування їжа виявилася пересоленою. Повернути страві збалансований смак допоможе бульба картоплі, зазначають Патріоти України.
Як розповіла Ванесса — автор відео — цей лайфхак досить старий, проте багато кулінарів про нього ніколи не чули. За словами американки, якщо страва вийшла пересоленою, потрібно покласти в їжу, яка готується, одну бульбу сирої картоплі, але перед цим почистити її.
Блогерка пояснила: картоплю потрібно потримати в каструлі кілька хвилин, після чого витягнути. За цей час вона вбере в себе надлишки солі, крім того, надасть додатковий аромат. Після побаченого багато глядачів подякували Ванессі за лайфхак.
"Навіть не уявляла, що так можна. Спасибі", — написала одна з коментаторів.
Ви коли-небудь замислювалися, чому лапки вашого улюбленця одного кольору, а пальчики іноді здаються ніби в біленьких "шкарпетках"? Польський популяризатор науки Адам Мірек розкрив цю загадку, поєднавши генетику, еволюцію і селекційний відбір людей, пер...
Багато любителів кішок звикли спати зі своїми улюбленцями. Такий контакт може знизити рівень стресу, покращити сон і зміцнити відчуття безпеки. Проте не всім це корисно - наприклад, алергікам, вагітним жінкам і людям з порушеннями сну краще уникати спі...