Спосіб старий, але забутий: Американка поділилася легким лайфхаком, як врятувати пересолену страву

Мешканка США показала, що робити, якщо в процесі готування їжа виявилася пересоленою. Повернути страві збалансований смак допоможе бульба картоплі, зазначають Патріоти України.

Як розповіла Ванесса — автор відео — цей лайфхак досить старий, проте багато кулінарів про нього ніколи не чули. За словами американки, якщо страва вийшла пересоленою, потрібно покласти в їжу, яка готується, одну бульбу сирої картоплі, але перед цим почистити її.

Блогерка пояснила: картоплю потрібно потримати в каструлі кілька хвилин, після чого витягнути. За цей час вона вбере в себе надлишки солі, крім того, надасть додатковий аромат. Після побаченого багато глядачів подякували Ванессі за лайфхак.

"Навіть не уявляла, що так можна. Спасибі", — написала одна з коментаторів.

Їсти з шкіркою чи чистити? Правда про фрукти та овочі, якої не розкажуть продавці

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 7:12

Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...

Народні прикмети на 10 жовтня. Що цього дня здавна робили українці, аби позбутись хвороб і бід

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 7:10

10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...