Спосіб старий, але забутий: Американка поділилася легким лайфхаком, як врятувати пересолену страву

Мешканка США показала, що робити, якщо в процесі готування їжа виявилася пересоленою. Повернути страві збалансований смак допоможе бульба картоплі, зазначають Патріоти України.

Як розповіла Ванесса — автор відео — цей лайфхак досить старий, проте багато кулінарів про нього ніколи не чули. За словами американки, якщо страва вийшла пересоленою, потрібно покласти в їжу, яка готується, одну бульбу сирої картоплі, але перед цим почистити її.

Блогерка пояснила: картоплю потрібно потримати в каструлі кілька хвилин, після чого витягнути. За цей час вона вбере в себе надлишки солі, крім того, надасть додатковий аромат. Після побаченого багато глядачів подякували Ванессі за лайфхак.

"Навіть не уявляла, що так можна. Спасибі", — написала одна з коментаторів.

Як пари виживають у кризах: ТОП-10 правил міцного кохання, які працюють завжди

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 6:15

Відкрите спілкування, сміливість обговорювати складні теми та повага до потреб іншої людини роблять стосунки міцнішими та запобігають кризам. Прийняття себе та свого партнера - ключ до побудови міцних стосунків, які витримають навіть найважчі моменти. ...

А ви це знали? Навіщо додавати цукор під час варіння картоплі

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 5:35

Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...