Мешканка США показала, що робити, якщо в процесі готування їжа виявилася пересоленою. Повернути страві збалансований смак допоможе бульба картоплі, зазначають Патріоти України.
Як розповіла Ванесса — автор відео — цей лайфхак досить старий, проте багато кулінарів про нього ніколи не чули. За словами американки, якщо страва вийшла пересоленою, потрібно покласти в їжу, яка готується, одну бульбу сирої картоплі, але перед цим почистити її.
Блогерка пояснила: картоплю потрібно потримати в каструлі кілька хвилин, після чого витягнути. За цей час вона вбере в себе надлишки солі, крім того, надасть додатковий аромат. Після побаченого багато глядачів подякували Ванессі за лайфхак.
"Навіть не уявляла, що так можна. Спасибі", — написала одна з коментаторів.
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...