Куряче мʼясо є поживним, воно є джерелом білка. Дієтологи радять включити його до свого раціону через неймовірну користь для здоровʼя. Про це повідомили в health. Експерти назвали переваги споживання курячого мʼяса, передають Патріоти України.
Джерело білка
Куряче мʼясо містить повноцінний білок, який постачає всі дев'ять незамінних амінокислот. Білок важливий для згортання крові, виробництва гормонів, антитіл та ферментів.
Ріст та підтримка мʼязів
Дієтичний білок забезпечує організм людини амінокислотами, необхідними для відновлення та нарощування м'язової тканини. Більше вживання білка збільшує мʼязову масу.
Допомога в схудненні
Курка є низькокалорійною та містить білок. Згідно з дослідженнями, вживання курки допомагає знизити ризик ожиріння.
Вплив на функціонування мозку
Курка є джерелом холіну й вітаміну В12, ці поживні речовини відіграють важливу роль у розвитку та функціонуванні мозку. Під час вагітності вище споживання холіну пов'язане з когнітивними перевагами у немовлят. Також холін може захистити від зниження когнітивних функцій у літніх людей. Прийом вітаміну В12 також може допомогти здоров'ю мозку.
Покращення стану шкіри й суглобів
Курка містить колаген, дефіцит якого в організмі може призвести до болю в суглобах, м'язової слабкості та зморшок.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...