Куряче мʼясо є поживним, воно є джерелом білка. Дієтологи радять включити його до свого раціону через неймовірну користь для здоровʼя. Про це повідомили в health. Експерти назвали переваги споживання курячого мʼяса, передають Патріоти України.
Джерело білка
Куряче мʼясо містить повноцінний білок, який постачає всі дев'ять незамінних амінокислот. Білок важливий для згортання крові, виробництва гормонів, антитіл та ферментів.
Ріст та підтримка мʼязів
Дієтичний білок забезпечує організм людини амінокислотами, необхідними для відновлення та нарощування м'язової тканини. Більше вживання білка збільшує мʼязову масу.
Допомога в схудненні
Курка є низькокалорійною та містить білок. Згідно з дослідженнями, вживання курки допомагає знизити ризик ожиріння.
Вплив на функціонування мозку
Курка є джерелом холіну й вітаміну В12, ці поживні речовини відіграють важливу роль у розвитку та функціонуванні мозку. Під час вагітності вище споживання холіну пов'язане з когнітивними перевагами у немовлят. Також холін може захистити від зниження когнітивних функцій у літніх людей. Прийом вітаміну В12 також може допомогти здоров'ю мозку.
Покращення стану шкіри й суглобів
Курка містить колаген, дефіцит якого в організмі може призвести до болю в суглобах, м'язової слабкості та зморшок.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...