Справа не лише в схудненні! Ось чому та кому варто їсти куряче мʼясо

Куряче мʼясо є поживним, воно є джерелом білка. Дієтологи радять включити його до свого раціону через неймовірну користь для здоровʼя. Про це повідомили в health. Експерти назвали переваги споживання курячого мʼяса, передають Патріоти України.

Джерело білка

Куряче мʼясо містить повноцінний білок, який постачає всі дев'ять незамінних амінокислот. Білок важливий для згортання крові, виробництва гормонів, антитіл та ферментів.

Ріст та підтримка мʼязів

Дієтичний білок забезпечує організм людини амінокислотами, необхідними для відновлення та нарощування м'язової тканини. Більше вживання білка збільшує мʼязову масу.

Допомога в схудненні

Курка є низькокалорійною та містить білок. Згідно з дослідженнями, вживання курки допомагає знизити ризик ожиріння.

Вплив на функціонування мозку

Курка є джерелом холіну й вітаміну В12, ці поживні речовини відіграють важливу роль у розвитку та функціонуванні мозку. Під час вагітності вище споживання холіну пов'язане з когнітивними перевагами у немовлят. Також холін може захистити від зниження когнітивних функцій у літніх людей. Прийом вітаміну В12 також може допомогти здоров'ю мозку.

Покращення стану шкіри й суглобів

Курка містить колаген, дефіцит якого в організмі може призвести до болю в суглобах, м'язової слабкості та зморшок.

А ви це знали? ТОП-7 продуктів, які категорично не можна їсти перед тренуванням

четвер, 18 липень 2024, 20:57

Для підтримки оптимально та здорової фізичної форми, не обійтись без збалансованого та регулярного харчування. Проте, якщо ви збираєтесь на тренування та плануєте перед заняттями щось смачно поїсти, звернуть увагу, що деякі продукти можуть звести нанів...

Щоб фарширований перець вийшов смачним, існує декілька важливих нюансів

четвер, 18 липень 2024, 18:07

Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації, передають Патріоти України. Перець:. Фарш:. Приготування соусу. Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому ма...