Справа у гребінці: Розкрито секрет ідеальної укладки Кейт Міддлтон

Дизайн гребінця був розроблений стилістом Річардом Вордом, який укладав волосся Кейт на весіллі з принцом Вільямом.

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, яка завжди з’являється на публіці з ідеальною укладкою, користується спеціальним гребінцем для розплутування волосся. Про це повідомляє Hellomagazine, передають Патріоти України.

Завдяки гребінцю Tangle Angel у Кетрін ніколи не буває завитків та вузлів. Дизайн був розроблений стилістом Річардом Вордом, який укладав волосся Кейт на весіллі з принцом Вільямом.

Антистатичне покриття не дозволяє волоссю пушитися. А завдяки термостійкому покриттю щітку також можна використовувати при сушінні та укладанні волосся феном. Вартість гребінця становить 13 фунтів стерлінгів. Кетрін також використовує цю щітку, щоб укласти волосся принцеси Шарлотти.

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...