Влітку можна ласувати абрикосами не лише у свіжому вигляді, але й у випічці. Ми пропонуємо вам рецепт простого, але дуже смачного пирога з цим фруктом, який сподобається багатьом господиням. Отже, готуйте та смакуйте цей десерт з чаєм, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
З початку беремо цукор і додаємо до нього розтоплене вершкове масло і перетремо до однорідності. Далі додаємо яйця і перемішуємо віночком. Тепер відправляємо туди ж борошно і розпушувач. Лопаткою замішуємо тісто.
Відділимо дві третини і викладемо у форму для запікання. Розподілимо рівномірно тісто по дну і виделкою зробимо проколи. Абрикоси промиємо відділимо від кісточки і крупно наріжемо. Викладемо у форму і розрівнюємо.
Частину тіста, що залишилося щедро посипаємо борошном і розкачуємо в пласт, нарізаємо його смужками і робимо сіточку на пирозі.
Випікаємо при 180 ° C 40-45 хвилин.
Готовий пиріг охолоджуємо і посипаємо цукровою пудрою. Абрикос можна замінити на персики, сливу або будь-які інші фрукти. Смачного!
Кардіолог попередив: два поширені продукти можуть повільно нас убивати, а більшість людей навіть не підозрюють, що щодня вживають їх у своєму раціоні. Про це пише Ukrhealth, передають Патріоти України. Лікар Ауреліо Рохас, відомий у TikTok під ім’ям @d...
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...