Влітку можна ласувати абрикосами не лише у свіжому вигляді, але й у випічці. Ми пропонуємо вам рецепт простого, але дуже смачного пирога з цим фруктом, який сподобається багатьом господиням. Отже, готуйте та смакуйте цей десерт з чаєм, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
З початку беремо цукор і додаємо до нього розтоплене вершкове масло і перетремо до однорідності. Далі додаємо яйця і перемішуємо віночком. Тепер відправляємо туди ж борошно і розпушувач. Лопаткою замішуємо тісто.
Відділимо дві третини і викладемо у форму для запікання. Розподілимо рівномірно тісто по дну і виделкою зробимо проколи. Абрикоси промиємо відділимо від кісточки і крупно наріжемо. Викладемо у форму і розрівнюємо.
Частину тіста, що залишилося щедро посипаємо борошном і розкачуємо в пласт, нарізаємо його смужками і робимо сіточку на пирозі.
Випікаємо при 180 ° C 40-45 хвилин.
Готовий пиріг охолоджуємо і посипаємо цукровою пудрою. Абрикос можна замінити на персики, сливу або будь-які інші фрукти. Смачного!
Ось список продуктів, які допомагають знизити рівень поганого холестерину (LDL) і підтримати здоров'я серця, передають Патріоти України.
Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем (13 травня за старим) вшановують Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За юліанським календарем цього дня згадують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта, нагадують...