У домашніх умовах можна зробити дуже смачний шашлик, не виходячи на вулицю. Для цього знадобиться мультиварка з режимом "Випічка" і м'ясо, передають Патріоти України.
Для шашлику підходить свиняча вирізка без жиру. М'ясо потрібно крупно порізати, під час смаження воно зменшитися в розмірі. При придбанні ківі слід звертати увагу на щільність і якість плоду. Для чищення потрібно скористатися гострим ножем, щоб зняти тонкий шар шкірки. А для подрібнення фрукта знадобиться звичайна тертка, блендер або м'ясорубка.
Маринується м'ясо протягом 2 годин, воно виходить соковитим, тому під час смаження виділяється багато рідини. Зате до кінця смаження вода випаровується і починає утворюватися рум'яна кірочка.
Шашлик зі свинини з ківі й цибулею можна приготувати для святкового столу. З ківі виходить ніжний і ароматний шашлик. Гарніром може бути картопля.
Інгредієнти для приготування шашлику:
Як приготувати шашлик зі свинини з ківі в мультиварці:
М'ясне філе добре промити водою, обсушити. Порізати свинину великими шматками.
Ківі промити водою, зрізати шкірку гострим ножем. З допомогою великої або дрібної терки подрібнити фрукт. Виходить пюре, насіння можна не прибирати, воно не відчувається в готовому блюді.
До м'яса додати фруктове пюре, перемішати.
Очистити цибулю, овоч дрібно порізати або пробити в блендері.
Цибулю так само додати в тарілку з м'ясом, добре розмішати руками.
Посипати м'ясо сіллю і приправою, ще раз перемішати, накрити тарілкою. Відправити в холодильник на 2 години.
Налити в мультиварочну чашу рослинну олію, вибрати опцію «Випічка», помістити мариноване м'ясо. Готувати шашлик протягом 60 хвилин при відкритій кришці. Шматочки м'яса потрібно розмішувати лопаткою, щоб вони з усіх боків ставали рум'яними.
Шашлик зі свинини подати до столу в гарячому вигляді, прикрасити зеленню. Такий ароматний шашлик можна готувати в дощову погоду або взимку, а можна і просто порадувати своїх домочадців.
Приємного апетиту!
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...
Розповідаємо, які овочі після тривалого приготування втрачають практично всю свою користь, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.