Справжня смакота! Ніжний і ароматний шашлик зі свинини з ківі в мультиварці

У домашніх умовах можна зробити дуже смачний шашлик, не виходячи на вулицю. Для цього знадобиться мультиварка з режимом "Випічка" і м'ясо, передають Патріоти України.

Для шашлику підходить свиняча вирізка без жиру. М'ясо потрібно крупно порізати, під час смаження воно зменшитися в розмірі. При придбанні ківі слід звертати увагу на щільність і якість плоду. Для чищення потрібно скористатися гострим ножем, щоб зняти тонкий шар шкірки. А для подрібнення фрукта знадобиться звичайна тертка, блендер або м'ясорубка.

Маринується м'ясо протягом 2 годин, воно виходить соковитим, тому під час смаження виділяється багато рідини. Зате до кінця смаження вода випаровується і починає утворюватися рум'яна кірочка.

Шашлик зі свинини з ківі й цибулею можна приготувати для святкового столу. З ківі виходить ніжний і ароматний шашлик. Гарніром може бути картопля.

Інгредієнти для приготування шашлику:

  • Свинина — 700 г
  • Ківі — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Приправа — 0,25 ч. л.
  • Рослинна олія — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком.

Як приготувати шашлик зі свинини з ківі в мультиварці:

М'ясне філе добре промити водою, обсушити. Порізати свинину великими шматками.

Ківі промити водою, зрізати шкірку гострим ножем. З допомогою великої або дрібної терки подрібнити фрукт. Виходить пюре, насіння можна не прибирати, воно не відчувається в готовому блюді.

До м'яса додати фруктове пюре, перемішати.

Очистити цибулю, овоч дрібно порізати або пробити в блендері.

Цибулю так само додати в тарілку з м'ясом, добре розмішати руками.

Посипати м'ясо сіллю і приправою, ще раз перемішати, накрити тарілкою. Відправити в холодильник на 2 години.

Налити в мультиварочну чашу рослинну олію, вибрати опцію «Випічка», помістити мариноване м'ясо. Готувати шашлик протягом 60 хвилин при відкритій кришці. Шматочки м'яса потрібно розмішувати лопаткою, щоб вони з усіх боків ставали рум'яними.

Шашлик зі свинини подати до столу в гарячому вигляді, прикрасити зеленню. Такий ароматний шашлик можна готувати в дощову погоду або взимку, а можна і просто порадувати своїх домочадців.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Поради, як творять дива! Як зробити волосся блискучим "не за всі гроші світу"

неділя, 24 листопад 2024, 22:10

Блиск – ознака здоров'я та доглянутості вашого волосся, проте повсякденний вплив забруднень, жорсткої води, хімічних засобів для укладання та гарячих інструментів може позбавити його цього бажаного сяйва, передають Патріоти України з посиланням на ТСН....

Превентивна краса: Медики пояснили, чи дійсно уколи ботоксом у 20-річному віці запобігають появі зморшок у майбутньому

неділя, 24 листопад 2024, 19:05

У світі набуває популярності так званий "превентивний ботокс", коли жінки віком від 20 до 30 років роблять інʼєкції ботулотоксину, щоб запобігти появі зморшок. . Але деякі лікарі закликають обережно ставитися до цієї тенденції – і не лише через "культ...