Пропоную хорошу ідею, що можна приготувати з м'ясного фаршу замість котлет. Виходить швидко, смачно і соковито. Фарш може бути будь-який - курячий, свинячий, змішаний. Можна доповнити начинку будь-якими інгредієнтами - помідорами, грибами, солодким перцем. Таке блюдо цілком можна приготувати на святковий стіл. Або просто порадувати рідних смачною вечерею, передають Патріоти України.
Для млинчиків:
Для начинки:
Приготування:
Спочатку зробимо яєчні млинці. У миску розбиваємо яйця, додаємо молоко і дрібку солі. Збиваємо суміш виделкою.
Розігріваємо сковороду і злегка змащуємо її олією. По черзі печемо 3 яєчних млинчика. Обсмажуємо їх з двох сторін до золотистого кольору на помірному вогні. Залишаємо їх на тарілці охолонути.
До м'ясного фаршу додаємо розм'якшене вершкове масло, сіль і перець за смаком.
Сюди ж натираємо сир на тертці. Добре розмішуємо масу ложкою.
До сметани або майонезу додаємо часник через прес і перемішуємо.
На млинці рівномірно розподіляємо фарш тонким шаром за допомогою столової ложки.
Далі змащуємо часниковим майонезом.
Посипаємо рубаною зеленню.
За бажанням кладемо в начинку нарізаний помідор, перець та ін.
Скручуємо млинець з начинкою рулетом. Так само готуємо інші рулети.
Форму змащуємо олією або вершковим маслом і викладаємо рулети. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку (180 С) і запікаємо близько 30-35 хвилин.
Готово! Перед подачею нарізаємо на порції. Смачного!
19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...