Справжня смакота з фаршу! Можна робити, коли не хочеться ліпити котлети (рецепт, фото)

Пропоную хорошу ідею, що можна приготувати з м'ясного фаршу замість котлет. Виходить швидко, смачно і соковито. Фарш може бути будь-який - курячий, свинячий, змішаний. Можна доповнити начинку будь-якими інгредієнтами - помідорами, грибами, солодким перцем. Таке блюдо цілком можна приготувати на святковий стіл. Або просто порадувати рідних смачною вечерею, передають Патріоти України.

Для млинчиків:

  • 3 яйця;
  • 2 ст.л. молока;
  • дрібка солі.

Для начинки:

  • 350 г м'ясного фаршу;
  • 50 г сиру;
  • 2 ст.л. сметани або майонезу;
  • 1-2 зубчики часнику;
  • 1 ст.л. м'якого вершкового масла;
  • 1 помідор (за бажанням);
  • сіль, перець, зелень - за смаком.

Приготування:

Спочатку зробимо яєчні млинці. У миску розбиваємо яйця, додаємо молоко і дрібку солі. Збиваємо суміш виделкою.

Розігріваємо сковороду і злегка змащуємо її олією. По черзі печемо 3 яєчних млинчика. Обсмажуємо їх з двох сторін до золотистого кольору на помірному вогні. Залишаємо їх на тарілці охолонути.

До м'ясного фаршу додаємо розм'якшене вершкове масло, сіль і перець за смаком.

Сюди ж натираємо сир на тертці. Добре розмішуємо масу ложкою.

До сметани або майонезу додаємо часник через прес і перемішуємо.

На млинці рівномірно розподіляємо фарш тонким шаром за допомогою столової ложки.

Далі змащуємо часниковим майонезом.

Посипаємо рубаною зеленню.

За бажанням кладемо в начинку нарізаний помідор, перець та ін.

Скручуємо млинець з начинкою рулетом. Так само готуємо інші рулети.

Форму змащуємо олією або вершковим маслом і викладаємо рулети. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку (180 С) і запікаємо близько 30-35 хвилин.

Готово! Перед подачею нарізаємо на порції. Смачного!


А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...