Пропоную хорошу ідею, що можна приготувати з м'ясного фаршу замість котлет. Виходить швидко, смачно і соковито. Фарш може бути будь-який - курячий, свинячий, змішаний. Можна доповнити начинку будь-якими інгредієнтами - помідорами, грибами, солодким перцем. Таке блюдо цілком можна приготувати на святковий стіл. Або просто порадувати рідних смачною вечерею, передають Патріоти України.
Для млинчиків:
Для начинки:
Приготування:
Спочатку зробимо яєчні млинці. У миску розбиваємо яйця, додаємо молоко і дрібку солі. Збиваємо суміш виделкою.
Розігріваємо сковороду і злегка змащуємо її олією. По черзі печемо 3 яєчних млинчика. Обсмажуємо їх з двох сторін до золотистого кольору на помірному вогні. Залишаємо їх на тарілці охолонути.
До м'ясного фаршу додаємо розм'якшене вершкове масло, сіль і перець за смаком.
Сюди ж натираємо сир на тертці. Добре розмішуємо масу ложкою.
До сметани або майонезу додаємо часник через прес і перемішуємо.
На млинці рівномірно розподіляємо фарш тонким шаром за допомогою столової ложки.
Далі змащуємо часниковим майонезом.
Посипаємо рубаною зеленню.
За бажанням кладемо в начинку нарізаний помідор, перець та ін.
Скручуємо млинець з начинкою рулетом. Так само готуємо інші рулети.
Форму змащуємо олією або вершковим маслом і викладаємо рулети. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку (180 С) і запікаємо близько 30-35 хвилин.
Готово! Перед подачею нарізаємо на порції. Смачного!
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...
З приходом Великодніх свят багато родин готують традиційні частування — паски, пиріжки, різні солодощі. Однак ветеринари наголошують: власникам собак варто бути особливо уважними. Звичні великодні смаколики можуть становити смертельну небезпеку для чот...