
Вершкове масло збиваємо міксером. Потім, продовжуючи збивати, виливаємо не поспішаючи згущене молоко.
В отриману суміш підмішуємо шоколадні кульки і арахіс.
Приготуйте роз’ємну форму. У мене була висока, спеціально для випікання пасок. Дно встеляємо звичайним файлом, тільки перед цим розділіть його на дві частини і змащуємо маслом.
Підготувавши форму, виливаємо в неї приготовану масу і залишаємо в холодильнику на 4 години. Потім витягуємо з форми, і можна пригощатися.
Щоб Ваш десерт виглядав нарядно, можна прикрасити його шоколадною стружкою.
Смачного!
Макарони давно стали важливою частиною середземноморської дієти, яку вважають однією з найкорисніших у світі. Попри популярність білкових дієт, експерти наголошують: вуглеводи, зокрема паста, необхідні для енергії, гарного самопочуття та відчуття ситос...
Капучино - смачний молочний напій, але після ситної трапези він може викликати дискомфорт та здуття живота, особливо у людей з непереносимістю лактози. Молоко в напої уповільнює травлення і зменшує стимулюючий ефект кофеїну на шлункову кислоту та жовч,...