Вершкове масло збиваємо міксером. Потім, продовжуючи збивати, виливаємо не поспішаючи згущене молоко.
В отриману суміш підмішуємо шоколадні кульки і арахіс.
Приготуйте роз’ємну форму. У мене була висока, спеціально для випікання пасок. Дно встеляємо звичайним файлом, тільки перед цим розділіть його на дві частини і змащуємо маслом.
Підготувавши форму, виливаємо в неї приготовану масу і залишаємо в холодильнику на 4 години. Потім витягуємо з форми, і можна пригощатися.
Щоб Ваш десерт виглядав нарядно, можна прикрасити його шоколадною стружкою.
Смачного!
Білок - одна з найважливіших поживних речовин для нашого тіла. Він відповідає за будову м’язів, здоров’я шкіри, волосся та нігтів, а також за підтримку імунітету. Якщо ви недоотримуєте білка, організм швидко це показує. Ось головні сигнали, на які варт...
Коти здаються незалежними й самовпевненими тваринами, яких нічим не зворушиш. Але попри свій характер одинаків, вони чутливо реагують на зміни у середовищі й легко піддаються емоційним переживанням, передають Патріоти України. Якщо твій улюбленець рапт...