Омлет із сулугуні - це традиційний грузинський сніданок. Запікається ця страва у глиняному посуді під золотистою сирною скоринкою. Приготувати такий омлет можна й вдома у духовці, тим більше, що всі інгредієнти вам відомі. Страва вийде ситною, пікантною і пишнішою, ніж звичайний омлет. Враховуйте це, коли обиратимете посуд для запікання, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для початку натріть сулугуні на великій тертці. Яйця на омлет трохи збийте міксером або виделкою до однорідного стану. Додайте до яєць сир, молоко, сіль за смаком та олію. Добре перемішайте усі інгредієнти.
Розігрійте духовку до 140-150 градусів. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Під час запікання омлет по-грузинськи збільшиться майже вдвічі, і страва вийде дуже пишною.
Перелийте суміш у форму та відправте в духовку. Запікайте омлет протягом 30 хвилин. Не відкривайте духовку протягом цього часу, щоб омлет не "впав". Смачного!
Зазвичай ми сприймаємо огірок як звичайний овоч з мінімальною користю, але дієтологи стверджують, що цей продукт може стати справжнім союзником у боротьбі за здоров’я. Він не тільки допомагає в підтримці кісток та здоров’я серця, але й сприяє схудненню...
Смартфон став невід’ємною частиною нашого життя, але навіть спосіб, у який ми його тримаємо, здатен відкрити цікаві риси характеру. Автори цього тесту переконують, що положення ваших пальців під час користування телефоном може розповісти, як ви спілкує...