
Омлет із сулугуні - це традиційний грузинський сніданок. Запікається ця страва у глиняному посуді під золотистою сирною скоринкою. Приготувати такий омлет можна й вдома у духовці, тим більше, що всі інгредієнти вам відомі. Страва вийде ситною, пікантною і пишнішою, ніж звичайний омлет. Враховуйте це, коли обиратимете посуд для запікання, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для початку натріть сулугуні на великій тертці. Яйця на омлет трохи збийте міксером або виделкою до однорідного стану. Додайте до яєць сир, молоко, сіль за смаком та олію. Добре перемішайте усі інгредієнти.
Розігрійте духовку до 140-150 градусів. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Під час запікання омлет по-грузинськи збільшиться майже вдвічі, і страва вийде дуже пишною.
Перелийте суміш у форму та відправте в духовку. Запікайте омлет протягом 30 хвилин. Не відкривайте духовку протягом цього часу, щоб омлет не "впав". Смачного!
Скоротити споживання електроенергії - це важлива задача не тільки у період її гострого дефіциту, а й просто спосіб контролю своїх витрат. Однак один звичний кухонний гаджет може стояти цьому на заваді, адже продовжує споживати енергію і збільшувати рах...
Напередодні свят варто ретельно підбирати подарунки, адже деякі речі можуть непередбачувано образити близьких. Експерти з етикету радять уникати подарунків, які натякають на недоліки чи створюють незручності, передають Патріоти України. Серед заборонен...