
Мед міцно увійшов до нашої кухні. Ми любимо його їсти як самостійний продукт - він має антибактеріальний ефект і захищає нас від застуди. Крім того, мед є частим інгредієнтом у різних рецептах, передають Патріоти України.
Хитрість із ложкою. У ній немає нічого складного, тому багато хто перевіряє мед саме таким способом. Потрібно лише взяти ложку, мед та знову повернути його в ємність.
Натуральний мед добре тягтиметься і формуватиме гірку. Також його легко можна намотувати на спеціальну ложку.
Оцінити якість меду по одній краплі також дуже простий та інформативний метод. Візьміть лише одну крапельку меду та нанесіть на шкіру. Потім спробуйте втерти продукт. Натуральний мед вбереться без особливих зусиль.
Визначити якість меду можна на вигляд. У натурального меду не залишається осаду на дні ємності, також ви не помітите ніяких розшарування. Також для натурального меду не характерна наявність будь-яких сторонніх домішок.
Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...