Справжній "наркотик": Сало на пару в мультиварці - рецепт оригінальної і ніжної закуски

Свиняче сало - продукт, який високо цінується в кухнях багатьох народів світу. Його коптять, смажать, солять, додають у паштети і фарші. З появою мультиварок, сало набуло нового смаку, адже приготоване на пару, воно стає ніжним і дивовижно смачним, передають Патріоти України.

Сало на пару: рецепт

  • 700 г свіжого свинячого сала
  • 2 ст. л. солі
  • 3 зубчики часнику
  • Спеції за смаком

Спосіб приготування:

Шматок сала зі шкіркою зачистити ножем і промити. Обсушити паперовими рушниками.У підходящій мисці змішати сіль і спеції. Додати подрібнений часник.

Натерти отриманою сумішшю підготовлене сало і помістити його в рукав для запікання або щільно загорнути у фольгу. Укласти сало в чашу мультиварки. Залити 5-6 мультистаканами води.

Готувати протягом 1 години, вибравши режим «варка на пару». Коли програма буде завершена, дати йому повністю охолонути і тільки потім вийняти сало з чаші.

Звільнити шматок від фольги або рукава для запікання, перекласти в чистий поліетиленовий пакет і відправити у морозильну камеру на кілька годин. Перед подачею сало нарізати тоненькими пластинками, посипати рубаною зеленню і часником.

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...