Справжній "наркотик": Сало на пару в мультиварці - рецепт оригінальної і ніжної закуски

Свиняче сало - продукт, який високо цінується в кухнях багатьох народів світу. Його коптять, смажать, солять, додають у паштети і фарші. З появою мультиварок, сало набуло нового смаку, адже приготоване на пару, воно стає ніжним і дивовижно смачним, передають Патріоти України.

Сало на пару: рецепт

  • 700 г свіжого свинячого сала
  • 2 ст. л. солі
  • 3 зубчики часнику
  • Спеції за смаком

Спосіб приготування:

Шматок сала зі шкіркою зачистити ножем і промити. Обсушити паперовими рушниками.У підходящій мисці змішати сіль і спеції. Додати подрібнений часник.

Натерти отриманою сумішшю підготовлене сало і помістити його в рукав для запікання або щільно загорнути у фольгу. Укласти сало в чашу мультиварки. Залити 5-6 мультистаканами води.

Готувати протягом 1 години, вибравши режим «варка на пару». Коли програма буде завершена, дати йому повністю охолонути і тільки потім вийняти сало з чаші.

Звільнити шматок від фольги або рукава для запікання, перекласти в чистий поліетиленовий пакет і відправити у морозильну камеру на кілька годин. Перед подачею сало нарізати тоненькими пластинками, посипати рубаною зеленню і часником.

Ефект приємно здивує! ТОП-4 заспокійливі чаї, які знімають напруження та борються з нервозністю

субота, 19 квітень 2025, 11:56

Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...

Не робіть помилок! Чому домашня випічка кришиться

субота, 19 квітень 2025, 8:34

Приготування домашньої випічки – це справжнє мистецтво, яке вимагає уваги до деталей та дотримання певних правил. Однак, навіть досвідчені господині іноді стикаються з проблемою, коли булочки чи пироги виходять сухими та крихкими, передають Патріоти Ук...