Наближаються новорічні свята, і господині шукають нові рецепти святкових страв, якими можна здивувати гостей чи не найголовнішої вечірки року. Тому фудблогери активно дають поради з приготування смачних та поживних закусок, салатів і десертів, передають Патріоти України.
Не залишилася осторонь і Ольга Салкай, авторка каналу «Закарпатська господиня». Вона запропонувала поставити у центрі столу справжній шедевр — ніжний печінковий торт у неймовірно гарному оформленні, і розповіла, як його приготувати.
Базовим складником такого торту є куряча печінка, однак ви можете використати також телячу або ж індичу. Печінки знадобиться 600 грамів.
Інші складники:
Начинка:
Декор:
Приготування
Для початку печінку і цибулю подрібнити у блендері, додати яйця, молоко і борошно. З цієї маси випекти печінкові млинці.
Між ними викласти начинку з підсмажених моркви і цибулі, змастити майонезом.
Верхній млинець теж змастити майонезом, прикрасивши натертими білками і жовтками. Краї ж торту обсипати дрібно нарізаним кропом, як на відео.
Відмова гальмівної системи - це критична проблема, від якої незахищені навіть нові автомобілі. Іноді педаль гальма "провалюється" вниз, стає занадто м'якою або не реагує на натискання при спробі загальмувати. Це може статися через розгерметизацію гальм...
2 грудня у Київській Русі побоювалися опівночіць - нічних духів, які наганяють на людей кошмари. Щоб захистити від кошмару дитину, на неї вдягали нову нічну сорочку, змочену святою водою. Наші предки в це народне свято проводили спеціальний обряд для д...