Наближаються новорічні свята, і господині шукають нові рецепти святкових страв, якими можна здивувати гостей чи не найголовнішої вечірки року. Тому фудблогери активно дають поради з приготування смачних та поживних закусок, салатів і десертів, передають Патріоти України.
Не залишилася осторонь і Ольга Салкай, авторка каналу «Закарпатська господиня». Вона запропонувала поставити у центрі столу справжній шедевр — ніжний печінковий торт у неймовірно гарному оформленні, і розповіла, як його приготувати.
Базовим складником такого торту є куряча печінка, однак ви можете використати також телячу або ж індичу. Печінки знадобиться 600 грамів.
Інші складники:
Начинка:
Декор:
Приготування
Для початку печінку і цибулю подрібнити у блендері, додати яйця, молоко і борошно. З цієї маси випекти печінкові млинці.
Між ними викласти начинку з підсмажених моркви і цибулі, змастити майонезом.
Верхній млинець теж змастити майонезом, прикрасивши натертими білками і жовтками. Краї ж торту обсипати дрібно нарізаним кропом, як на відео.
Кожна господиня знає, як складно буває очистити посуд чи кухонні поверхні від старого жиру. Навіть дорогі мийні засоби іноді виявляються безсилими проти цього завдання. Але не варто впадати у відчай - існують ефективні засоби, які допоможуть повернути ...
Якщо ви гадаєте, як прискорити схуднення та метаболізм, щоб наблизитись до бажаних форм — вам необхідні прості та стійкі зміни. Забудьте про виснажливі тренування чи екстремальні дієти та зосередьтеся на доступних стратегіях, які легко інтегрувати в жи...