Справжній осінній десерт! Рецепт гарбузового сирника - сподобається дітям

Що може бути смачніше сирника? Правильно, тільки гарбузовий сирник. Ми підготували для вас рецепт смачної та низькокалорійної випічки, яка не зашкодить вашій фігурі, передають Патріоти України.

Осінь – пора гарбузів. Чому б нам не приготувати справжній сирник, але з додаванням гарбуза. Неймовірна ніжна консистенція випічки закохає вас з першого шматочка.

Гарбузовий сирник

  • Час: 2 години
  • Порції: 6

Приготування:

  1. Ретельно помийте гарбуз, почистіть від шкірки та видаліть насіння.
  1. Наріжте гарбуз невеликими кубиками та викладіть на деко.
  1. Випікайте гарбуз в розігрітій духовці до 180 градусів протягом 20 – 30 хвилин.
  1. Доки гарбуз печеться приготуйте сирну масу. Додайте до сиру підсолоджувач, 7 грамів ванільного цукру та одне яйце. Посипте 15 грамами кукурудзяного крохмалю та перебийте блендером до однорідної маси.
  1. У окремому посуді перебийте гарбуз із рештою ванільного цукру, крохмалем, підсолоджувачем. Вилийте сметану та вибийте яйце. Знову перебийте блендером.
  1. Для сирника візьміть круглу форму діаметром 16 сантиметрів та змастіть його вершковим маслом.
  1. Почергово викладаємо тісто на сирник: по центру ложка сирної маси, поверх гарбузової, так від центру викладаємо до самого верху.
  1. Гарбузової маси більше, тому верхній шар заливаємо нею повністю.
  1. Випікайте сирник в духовці протягом 35 – 40 хвилин при температурі 180 градусів.
  1. Смачний сирник готовий. Смачного!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...