Справжній порятунок для гіпертоніків: Додайте до чаю ложку цієї спеції - і тиск миттю знизиться

Високий артеріальний тиск, або гіпертонія, є серйозним станом, який не можна ігнорувати, інакше він може підвищити ризик серцево-судинних захворювань, серйозно вплинути на здоров'я серця. Виявляється, знизити тиск за 2 хвилини допоможе відома всім спеція, передають Патріоти України.

Найкращий спосіб підтримувати рівень артеріального тиску в нормі – здорове харчування і спосіб життя. Деякі продукти допомагають природним чином знижувати тиск, контролювати гіпертонію, тим самим позитивно впливають на серце.

Дієтологиня Павітра Н. Радж радить додати до свого раціону одну просту спецію – кардамон. Зазвичай вистачить лише однієї чайної ложки до чаю, щоб він подіяв. До того ж кардамон дарує напою неповторного смаку та аромату.

Чому кардамон допомагає підтримувати артеріальний тиск у нормі? Він вирізняється антиоксидантними та сечогінними властивостями, чим позитивно впливає на здоров'я серця і судин, контролює гіпертонію.

Докторка Радж каже, що в Індії кардамон називають "королем прянощів". Найважливішою його перевагою є саме антиоксидантні властивості, які й сприяють здоров'ю серця. Також у кардамоні міститься клітковина, яка допомагає знизити рівень "поганого" холестерину, зміцнити серцевий м'яз.

Зверніть увагу, ця інформація подається лише для ознайомлення. Перед прийманням будь-яких засобів спочатку проконсультуйтеся з лікарем.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...