Крем добре підходить для тортів, але краще, щоб коржі були не товсті, а також для наповнення тістечок, передають Патріоти України. Виходить легкий, однорідний на смак, не жирний і дуже нагадує морозиво. Готується легко і просто.
Інгредієнти
Усі продукти повинні бути кімнатної температури.
Приготування
1. У миску виливаємо яйце, висипаємо цукор, із загальної кількості додаємо трохи молока, добре все розмішуємо і висипаємо крохмаль. Знову все добре розмішуємо до однорідної маси.
2. Решту молока виливаємо в каструлю і відправляємо на вогонь. Молоко доводимо майже до кипіння. Виливаємо його тонкою цівкою в нашу суміш і добре перемішуємо.
3. Повертаємо все в каструлю і відправляємо на вогонь. Вогонь невеликий. Постійно помішуючи доводимо до кипіння. Коли відчуваєте що вже з'являються грудочки помішувати потрібно швидше. Іноді зупиняйтеся і перевіряйте чи починає суміш кипіти. Коли пішли перші бульки з цього моменту потрібно варити близько хвилини, щоб спрацював крохмаль і загустив заварну основу.
4. Висипаю ванільний цукор і добре перемішуємо. Переливаємо в глибоку тарілку і затягуємо харчовою плівкою в контакт, щоб не з'явився піт і крем не брався скоринкою. Відправляємо в прохолодне місце для охолодження.
5. Збиваємо вершкове масло на середній швидкості близько п'яти хвилин до пишності. Додаємо по одній столовій ложці згущене молоко і кожен раз збиваємо його до повного з'єднання з маслом (30-40 секунд). Якщо ви робите крем для наповнення тістечок, то беріть 1:1 тобто 200 грамів згущеного молока.
6. Додаємо заварну основу, теж порціями, кожну порцію збиваємо по 30-40 секунд до повного з'єднання. В кінці збиваємо до пишності.
Крем готовий!
Подробиці приготування дивіться у відео.
Смачного!
Догляд за побутовою кухонною технікою часом буває досить складним, проте поради практиків дозволяють легко справитися з будь-яким викликом, передають Патріоти України. Наприклад, багато господинь звикли довіряти Інтернет-блогерам, які охоче діляться вл...
Перед тим, як почати пророщувати насіння, важливо переконатися, що воно придатне для посадки та має високу схожість. Якісне насіння — це запорука багатого урожаю, і кожен досвідчений городник знає, що правильний вибір насіннєвого матеріалу значно вплив...