Форма: 21x11x5 см
Полуницю ріжемо шматочками, змішуємо з цукром і лимонним соком, ставимо на плиту і варимо 10 хвилин після закипання.
Масу подрібнюємо за допомогою блендера і виливаємо у миску. Охолоджуємо.
Кілька полуничок ріжемо шматочками і викладаємо ними форму, в якій будемо робити десерт.
Охолоджені вершки збиваємо до густої маси, змішуємо з полуничною масою і йогуртом.
Виливаємо масу в форму. Розрівнюємо, простукуємо, щоб усередині не залишилося повітря.
Відправляємо в морозильну камеру на 3 години.
Щоб легко вийняти десерт з форми, опускаємо форму в гарячу воду на 30 секунд, перевертаємо на тарілку.
Ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу.
Смачного!
Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...