
Форма: 21x11x5 см
Полуницю ріжемо шматочками, змішуємо з цукром і лимонним соком, ставимо на плиту і варимо 10 хвилин після закипання.
Масу подрібнюємо за допомогою блендера і виливаємо у миску. Охолоджуємо.
Кілька полуничок ріжемо шматочками і викладаємо ними форму, в якій будемо робити десерт.

Охолоджені вершки збиваємо до густої маси, змішуємо з полуничною масою і йогуртом.
Виливаємо масу в форму. Розрівнюємо, простукуємо, щоб усередині не залишилося повітря.
Відправляємо в морозильну камеру на 3 години.
Щоб легко вийняти десерт з форми, опускаємо форму в гарячу воду на 30 секунд, перевертаємо на тарілку.
Ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу.
Смачного!
Скоротити споживання електроенергії - це важлива задача не тільки у період її гострого дефіциту, а й просто спосіб контролю своїх витрат. Однак один звичний кухонний гаджет може стояти цьому на заваді, адже продовжує споживати енергію і збільшувати рах...
Напередодні свят варто ретельно підбирати подарунки, адже деякі речі можуть непередбачувано образити близьких. Експерти з етикету радять уникати подарунків, які натякають на недоліки чи створюють незручності, передають Патріоти України. Серед заборонен...