Форма: 21x11x5 см
Полуницю ріжемо шматочками, змішуємо з цукром і лимонним соком, ставимо на плиту і варимо 10 хвилин після закипання.
Масу подрібнюємо за допомогою блендера і виливаємо у миску. Охолоджуємо.
Кілька полуничок ріжемо шматочками і викладаємо ними форму, в якій будемо робити десерт.
Охолоджені вершки збиваємо до густої маси, змішуємо з полуничною масою і йогуртом.
Виливаємо масу в форму. Розрівнюємо, простукуємо, щоб усередині не залишилося повітря.
Відправляємо в морозильну камеру на 3 години.
Щоб легко вийняти десерт з форми, опускаємо форму в гарячу воду на 30 секунд, перевертаємо на тарілку.
Ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу.
Смачного!
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...