Форма: 21x11x5 см
Полуницю ріжемо шматочками, змішуємо з цукром і лимонним соком, ставимо на плиту і варимо 10 хвилин після закипання.
Масу подрібнюємо за допомогою блендера і виливаємо у миску. Охолоджуємо.
Кілька полуничок ріжемо шматочками і викладаємо ними форму, в якій будемо робити десерт.
Охолоджені вершки збиваємо до густої маси, змішуємо з полуничною масою і йогуртом.
Виливаємо масу в форму. Розрівнюємо, простукуємо, щоб усередині не залишилося повітря.
Відправляємо в морозильну камеру на 3 години.
Щоб легко вийняти десерт з форми, опускаємо форму в гарячу воду на 30 секунд, перевертаємо на тарілку.
Ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу.
Смачного!
Згідно з народними прикметами, якщо в будинок залетіла оса, засмучуватися не варто. Ця комаха є гарним знаком і символізує прихід добробуту та добра у ваше життя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Наші предки вірили, що оси в жодному разі...
Чи викликає розігрів їжі в пластикових контейнерах рак? Це одне з найпоширеніших запитань, пов’язаних зі здоров’ям. На фоні стрімкого поширення дезінформації в інтернеті троє провідних медичних експертів розвінчують поширені міфи про причини та "лікува...