Професор Мішель Франкл, американська вчена і професор хімії коледжу Брін-Мор, розкриває таємниці ідеального чаю, застерігаючи, що її пропозиції можуть викликати бурю невдоволення серед британців передають Патріоти України.
Франкл рекомендує використовувати невисокий кухоль із товстими стінками і заварювати листовий, а не пакетований чай. А якщо вам ліньки возитися із заварювальним чайником, купіть чай у великих пакетиках — у ньому листочки вільно переміщатимуться, а отже, краще обробляться окропом.
Вчена також радить додавати в напій підігріте молоко, щоб воно не згорнулося, а також посолити чай. Це, за її словами, прибере непотрібну гіркоту.
Професорка Франкл провела аналіз сотень дослідницьких робіт і стародавніх текстів, щоб створити свій рецепт. З інших рекомендацій хімікині можна відзначити також пораду підігрівати чашку перед тим, як наливати напій, а після — видаляти сліди від чаю за допомогою лимонного соку.
Усі ці поради Мішель Франкл дає читачам у своїй книзі «Steeped: The Chemistry of Tea». Професорка заявляє, що її висновки надійні, незважаючи на те, що вона з країни, де люди традиційно надають перевагу каві, а чай часто подають з льодом.
Вона висловлює невдоволення якістю напою в США, і поскаржилася, що його заварюють не гарячою, а просто теплою водою, що не дає змоги повною мірою відчути смак чаю.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...