Справжнім модницям на замітку: Глянцевий боб - найтрендовіша стрижка весни 2022 для волосся середньої довжини

Глянцевий боб - найтрендовіша стрижка весни 2022. Вона поєднує в собі жіночність та елегантність. Моду на гладке волосся запустила Кім Кардашьян, і зараз жінки у всьому світі прагнуть досягти цього ефекту на своїй голові, зазначають Патріоти України.

Глянцевий боб виглядає так, ніби ви щойно вийшли з салону краси і над вашим волоссям чаклували перукарі-чарівники. Над створенням цієї зачіски справді потрібно постаратися. А щоб волосся і далі виглядало доглянутим, потрібно правильно його укладати і вчасно підстригати.

Перукар робить рівний акуратний зріз, поліруючи при необхідності волосся по всій довжині. Для збереження гладкості, якщо не вдаватися до кератинового випрямлення та подібних напівперманентних процедур, на волосся після миття наносять маски, що випрямляють пасма. Під час укладання глянсовий боб сушать, витягаючи брашем у напрямку від обличчя і вниз, а потім праскою вирівнюють по всій довжині.Така стрижка підійде дівчатам, у яких від природи рівне волосся. Адже щоб досягти глянсового ефекту на хвилястому волоссі, знадобиться багато часу та засобів для догляду.Глянцевий боб - це ідеальний вибір для густого, жорсткого, прямого волосся, що добре тримає форму. Глянцевий блиск посилює ефект і робить образ більш вишуканим та елегантним. Як правило, ця зачіска робиться без чубчика. Але за бажання можна спробувати і чубчик на бік.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...