Спражній винахідник чи бізнесмен? Оберіть крісло на картинці - і дізнайтеся, що готує вам доля

Тести – це, безсумнівно, найцікавіший психологічний метод дослідження. Вони можуть розповісти про нас багато такого, що ми й самі про себе не знаємо, передають Патріоти України

Інколи тести- це звичайні короткі питання, на які треба відповідати “да” або “ні”. Але інколи вони значно цікавіші. Як наприклад цей тест, який ми пропонуємо вам пройти.

Суть дуже проста: оберіть крісло, яке найбільше подобається і читайте опис нижче.

1.Ви обрали “крісло бізнесмена”.

Ви – сильна і працелюбна людина. Можете цілий день просидіти над важким і нудним проектом. Трудоголік, але на відміну від більшості трудоголіків маєте здорове відношення до роботи. Ви ніколи не боїтеся висловити свою думку. Впевнені у своїх силах.

2. Ви обрали “крісло духовного наставника”.

Ви – спокійна і співчутлива людина, яка любить допомагати іншим. Альтруїсть. Можете цілий день просидіти у кріслі, слухаючи іншу людину. Ви добрі і великодушні. На вашу думку, справжня людина – та, яка допомагає іншим. Саме таким ви намагаєтесь бути. Вам під силу заспокоїти навіть найзанепокоїнішу людину.

3. Ви обрали “крісло винахідника”.

Ви – енергійна людина. Завжди перші. Можете цілий день просидіти в одному місці, розробляючи ідею. Ви людите випробування як на роботі, так і за її межами. Ви трохи нав’язливі, але при цьому не терпите, щоб хтось нав’язувався вам. Любите експериментувати і ретельно вивчати нові речі.

4. Ви обрали “крісло критика”.

Ви – витончена і добре вихована людина. Можете цілий день розважати гостей дотепними жартами. Інколи ви можете здатися снобом, любите лише якісні речі. Люди вважаються вас трохи високомірним. В глибині душі ви прагните заволодіти усім найкращим.

5. Ви обрали “крісло психолога”.

Ви – допитлива та ініціативна людина, любите задавати питання і знаходити на них відповіді. У вас анатіличний склад розуму. Вас приваблюються процеси людської взаємодії. На перший погляд ви спокійні, але всередині вас бурлить активне життя. Ви обожнюєте вивчати людей, інколи навіть спеціально провокуєте, викликаєте якісь емоції, щоб подивитися на їхню реакцію і зробити свої “психологічні” висновки.

6. Ви обрали “крісло мандрівника”.

Ви – рішуча людина. Любите нові речі, місця, людей, ви – авантюрист і шукач новизни. Інколи ви мандруєте реально, інколи лише в мріях. З вигляду ви буваєте занепокоєні, а спокій знаходите якраз у маднівках (реальних або віртуальних).

7. Ви обрали “крісло романтика”.

Ви – мрійлива і творча людина, можете просидіти цілий день просто за роздумами. У вас хороша фантазія, і ви часто губитеся у своїх думках, у вашій уяві провертаються цікаві світи, але не вистачає самодисципліни, щоб записати їх.

8. Ви обрали “крісло вченого”.

Ви – вперта людина, можете цілий день просидіти за читанням складної книжки. Ви навіть ризикуєте заблукати у світі ідей. Але чим більше нюансів і загадок, тим вам цікавіше. На перший погляд може здатися, що ви взагалі не цікавитеся світом, але насправді ви постійно чимось захоплені. Ви завжди намагаєтеся проникнути у саму суть речей.

9. “Крісло філософа”.

Ви – дивакувата і весела людина. Можете просидіти цілий день на місці і при цьому самі не засумуєте, та іншим не дасте сумувати. Адже в світі кожного дня відбувається стільки цікавого! На перший погляд ви дуже ексцентричні. На щастя, люди часто вважають ваші дивацтва кумедними. Ви постійно вдосконалюєте свій незвичний, інколи дивний погляд на життя.

Ну що, зійшлося? Поділіться цим незвичним тестом з друзями, нехай теж трошки розважаться.

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...