Спробуйте - і не пошкодуєте! Фантастичний десерт з Італії - цукрове печиво на пиві

В італійського печива на пиві – казково ніжний смак. Дуже радимо приготувати цей десерт: він стане чудовим доповненням до вашої вранішньої кави, передають Патріоти України.Це один з найпростіших рецептів печива: тут усього 4 інгредієнти. Особливістю рецепту є світле пиво. Воно насичує тісто киснем і надає десерту неймовірного смаку!

Рецепт цукрового печива на пиві

Час: 2 години
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 125 грам вершкового масла;
  • 250 грамів борошна;
  • 2 – 3 столові ложки цукру;
  • 60 мілілітрів світлого пива.

Приготування:

  1. Холодне масло наріжте або натріть на грубій тертці.
  2. Борошно двічі просійте крізь сито.
  3. Змішайте масло з борошном і розітріть до дрібної крихти.
  4. Додайте до суміші цукор та пиво, швидко замісіть еластичне тісто й покладіть його до холодильника на 1 годину.
  5. Охолоджене тісто розділіть на 10 – 12 кульок. Із кожної кульки сформуйте печиво (форма – довільна).
  6. Обкачайте печиво в цукрі й викладіть на деко.
  7. Випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Ви гріли це в мікрохвильовці? Ось чому так робити не можна

середа, 8 жовтень 2025, 18:10

Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...

Як відрізнити справжнє масло від підробки - прості способи, які врятують печінку та гаманець

середа, 8 жовтень 2025, 17:44

Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...