Спробуйте - і варити більше не будете: Оригінальний рецепт молодої кукурудзи

На порталі "1 хвилина" радять не варити кукурудзу, а пекти її в духовці. З цим способом вона буде особливо соковита і солодка. Аби зробити страву витонченою і соковитою, потрібно лишень додати до неї вершкове масло. Беремо улюблені спеції, сіль, можливо, трошки часнику - і вийде просто неперевершено, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
  • Кукурудза – 4 качани;
  • Вершкове масло – 100 грамів;
  • Сир – 200 грамів;

Спосіб приготування:

  1. Видаляємо листя та "косу" кукурудзи. Споліскуємо качани та залишаємо їх, щоб витекла зайва вода. Потім — протираємо серветкою.
  2. Розтоплюємо вершкове масло. Додаємо сіль та улюблені спеції.
  3. Щедро змащуємо кожен качан сумішшю з вершкового масла і загортаємо у фольгу. Запікаємо у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Хочете мозок, як у 20 років? Дослідження дає простий рецепт

вівторок, 26 серпень 2025, 17:15

Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...

Не робіть помилок! Як правильно варити рис, щоб він не злипався і не горів

вівторок, 26 серпень 2025, 16:56

Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...