Спробуйте знайти метелика, качку і кажана на картинці - цей тест покаже наскільки старий ваш мозок

У Японії існує тест, який може вказувати на розвиток старіння мозку. Всього потрібно подивитися на картинку і знайти трьох персонажів - метелика, качку і кажана, передають Патріоти України.

Якщо знайти тільки одного персонажа, на жаль, у вас деменція — вікова зміна мозку (що буває іноді і в більш молодому віці, незалежно від кількості років). Якщо побачили два персонажі, можете бути спокійними. Ну, а якщо побачили всі три — ваш мозок молодий і свіжий.

Отже, вам потрібно знайти метелика, качку і кажана на картинці нижче. Спробуйте зробити це, а якщо у вас не вийде, підказку зможете подивитися в кінці статті.

А що таке деменція. Це органічне пошкодження мозкових структур, яке веде до розпаду психічних функцій.

Процес завжди прогресує. Спочатку все починається з легкого прояву симптоматики. Незначні відхилення можуть проявлятися забудькуватістю, підвищеною дратівливістю, порушенням сну.

Друга стадія вимагає вже нагляду за хворим. Він може забути вимкнути плиту, втратити речі, забути, де живе. Третя стадія — важкий стан, повний розпад особистості.

Бувають оборотні і незворотні форми цього захворювання. Все залежить від причин, які призвели до деменції.

Привести до захворювання може інсульт, хвороби Паркінсона, піку, Альцгеймера, травми голови. Найчастіше трапляється з літніми людьми. Але в медицині є випадки розвитку деменції навіть в 30-річному віці.

.

.

.

.

.

.

.

.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...