Срібло більше не почорніє і блищатиме - ваші прикраси врятує несподіваний засіб

Експерти поділилися корисними рекомендаціями, що дозволяють зберегти первозданний блиск срібних прикрас, передають Патріоти України.

Нові срібні вироби радують своїх власників красивим кольором і яскравим блиском. Однак з часом вони починають темніти, втрачаючи свій початковий шарм. Поява темного нальоту пов'язана з впливом на прикраси діоксиду сірки, вологи і світла.

Зберігання виробів в сухому і темному місці дозволяє істотно відстрочити їх потемніння. Для таких цілей ідеально підходить шкатулка. Однак і цей спосіб не є стовідсотковим захистом. Уберегти прикраси від передчасного потемніння допоможе додаткова річ, яку потрібно помістити в скриньку.

Йдеться про звичайний пакетик з силікагелем. Упаковку з кульками з гелю можна придбати або в спеціалізованих магазинах, або відшукати в коробці з придбаним недавно взуттям.

Даний засіб здатний вбирати в себе зайву вологу, запобігаючи появі вологого повітря в ємності. Таким чином, срібло, що зберігається в скриньці з силікагелем, буде темніти відчутно повільніше. Прикраси надовго збережуть яскравість і світлий колір, радуючи власницю своєю красою.

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...

От у чому секрет! Навіщо досвідчені домогосподарки додають сіль у воду для миття підлоги

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:49

Досвідчені господині миють підлогу не просто водою. У неї додають різні розчини, щоб поверхня була оброблена від мікробів та мала приємний аромат. Зараз є багато готових засобів для прибирання, але сіль лишається стабільно популярною. І для цього є при...