Відома кулінарка Тетяна Литвинова розповіла, як правильно готувати квашені помідори без шкірки передають Патріоти України.
«Просолюються за добу і вже за дві три доби проквашуються, тому що з них знято шкірку. І знаєте, що кажуть мої гості? — „то не помідори, то мармелад!“ Поспішіть, поки томати сорту „сливка“ ще в сезоні! Вони готуються просто і шалено смачні!» — написала вона в Instagram.
Інгредієнти (на трьохлітрову банку):
— томати 1500 г,
- листя селери 150 г,
- морква 80 г,
- цибуля 80 г,
- листя лавру 3 шт,
- часник 2−3 з,
- перець чорний горошком 10 шт.
Для розсолу:
Окріп 2 л, сіль 60 г
Спосіб приготування:
1. В закіпівшу воду покласти помідори надрізані хрест на хрест як на відео. Дочекатись, поки трісне шкіра. Залити холодною водою.
2. В трьохлітрову банку покласти селеру, моркву, цибулю, гострий перець, часник, перець горошком і лаврове листя.
3. Знімати шкірку з помідорів і охайно складати один за одним в банку.
4. Зробити розсіл з 2 з літрів окропу і солі.
5. Дочекатись, поки сіль повністю розчиниться і температура знизиться до 80 градусів.
6. Залити помідори і накрити кришкою не дуже щільно.
7. За добу помідори будуть малосольними, за дві три, проквасяться, якщо в будинку тепло.
Зберігати їх можна в холодному місці, аж до новорічних свят!
Психологічні тести на основі оптичних ілюзій останні роки набувають великої популярності, оскільки поєднують елемент гри та самопізнання. Вони не мають статусу офіційної діагностики, проте часто дозволяють людині поглянути на себе під іншим кутом. Такі...
Насіння чорного кмину має властивості, корисні для боротьби з ожирінням. Екстракт насіння значно зменшує накопичення ліпідів у клітинній моделі, не виявляючи токсичності, передають Патріоти України. Дослідження, опубліковане у Food Science & Nutrition ...