Стало відомо, де не можна ставити Wi-Fi роутер - погано працюватиме інтернет!

Wi-Fi роутер вже давно став незамінною річчю в домашньому побуті. Він роздає інтернет, без якого складно уявити будні та вихідні сучасної людини. Названо місця, де не можна ставити пристрій - сигнал надходитиме гірше через перебої або з'єднання буде відсутнє, передають Патріоти України.

Вибір розташування Wi-Fi роутера важливий, тому що від цього залежить дальність інтернет-сигналу та його якість. Вдале розташування маршрутизатора значно покращує роботу домашнього Wi-Fi. Щоб інтернет-покриття у квартирі чи будинку було оптимальним, гаджет потрібно розміщувати вище – на полиці, антресолях чи шафі.

Як повідомив Santeplus, багато хто встановлює роутер на холодильник, але не слід цього робити. Маршрутизатори повинні працювати подалі від металевих предметів та електронних пристроїв.

Також важливо уникати контактів Wi-Fi роутера з мікрохвильовою піччю. Як повідомили фахівці з технологій, вона випромінює потужний сигнал у тому самому діапазоні, що й маршрутизатор, таким чином перебиває його. Тому на кухні краще не розміщувати "домашнього улюбленця".

Відзначено, що потрібно звернути увагу на антени Wi-Fi роутера та їх функції. Якщо антен більше двох, не слід спрямовувати їх у одну сторону. Краще якщо вони будуть розміщені у різних положеннях та зможуть охопити ширший діапазон з'єднання

Ви могли це не знати! Чому олія піниться під час смаження та як цього уникнути

неділя, 28 грудень 2025, 19:06

Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...

А ви це знали? Навіщо досвідченим господиням радять заморожувати лавровий лист

неділя, 28 грудень 2025, 18:45

Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...