Стане головною прикрасою святкового столу: Німецький пиріг зі сливами - покроковий рецепт

Німецький пиріг зі сливами - це традиційне блюдо Німеччини. Десерт готується з трьох шарів: ніжне тісто, соковиті сливи та штрейзельна крихта. Цей пиріг стане найкращою прикрасою святкового столу, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно - 250 г;
  • Молоко - 120 мл;
  • Вершкове масло - 50 г;
  • Розпушувач - 6 г;
  • Яйця - 2 шт;
  • Цукор - 120 г;
  • Сіль - щіпка;
  • Ваніль - щіпка.

Для начинки потрібно:

  • Зливи - 200 - 300 г;
  • Цукор - щіпка.

Для штрейзеля:

  • Вершкове масло 80 г;
  • Борошно - 100 г;
  • Цукор - 80 г.

Приготування:

Крок 1. У глибокій ємності збити яйця з цукром. Потім додайте ваніль, розтоплене вершкове масло та молоко.

Крок 2. Змішайте борошно з розпушувачем і додайте до загальної маси. Після перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.

Крок 3. Тісто викладіть у форму.

Крок 4. Наріжте часточками сливи та додайте трохи цукру, перемішайте та викладіть зверху на тісто.

Крок 5. Штрейзельна крихта: борошно, вершкове масло і цукор необхідно перетерти в крихту та покрити пиріг.

Крок 6. Відправте випікатися пиріг у духовку на 50-55 хвилин при 200 градусах.

Крок 7. Дістаньте пиріг, остудіть та подавайте до столу як самостійний десерт.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...