Стане всім у нагоді! Як позбутися запаху смаженого на кухні за 5 хвилин

Кухня - це місце, яке потребує щоденного догляду. Часто після приготування їжі у кімнаті поширюється неприємний запах. Ми розповімо, як позбутися запаху смаженого на кухні, передають Патріоти України.

Як усунути неприємний запах на кухні

Спосіб №1. Для цього методу вам знадобиться:

  • сковорідка середнього чи малого розміру;
  • 2 чайні ложки соди;
  • воду;
  • свіжий лимон;
  • ефірна олія з ароматом на вибір.

Сковорідку заповніть водою на 1/3. Після додайте свіжий сік лимона, 2 чайні ложки соди та приблизно 8-9 крапель ефірної олії. Доведіть суміш до кипіння та зачекайте 15-20 хвилин. Неприємний запах піде вже на процесі приготування суміші.

Спосіб №2. Після приготування, візьміть склянку білого оцту і поставте в середину плити на ніч. Оцет поглине всі запахи. Після цього можна очистити кухонну плиту сумішшю теплої води та білого оцту.

Порада №3. У каструлі доведіть дві склянки оцту. Він допоможе усунути стійкий запах завдяки своїй парі.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...