Класичний рецепт котлет містить хліб. Якщо ви збираєтесь їх смажити, а цього інгредієнта випадково не виявилося, є вихід з положення. Хліб можна замінити. Є три продукти, які на відмінно справляються з цим завданням.
Є один цікавий факт, який не всім відомий. Досвідчені кулінари кажуть, що немає потреби вводити до фаршу хліб, якщо ви додали цибулю. Вона цілком здатна самостійно впоратися з поставленими завданням: смак, аромат, консистенція. Додавайте достатню кількість, щоб котлети не розвалювалися.
Вівсяні пластівці — повноцінна заміна хлібному компоненту. Для використання підійдуть пластівці, які не треба варити. Розмочіть в молоці та додайте їх до фаршу. Буде дуже смачно. Не гірше, ніж з хлібом.
І третій продукт — манна крупа. Вона ідеальна для приготування котлет. Добре тримає форму, не псує смак, робить ідеальну консистенцію. Після додавання дайте фаршу постояти 15 хвилин, щоб манка почала працювати.
Здорове харчування – важлива складова нашого життя, яка допомагає підтримувати фізичну форму та запобігати хворобам. Проте навіть найкорисніші продукти можуть становити небезпеку для здоров'я, якщо їх неправильно вживати або готувати, передають Патріот...
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...