Класичний рецепт котлет містить хліб. Якщо ви збираєтесь їх смажити, а цього інгредієнта випадково не виявилося, є вихід з положення. Хліб можна замінити. Є три продукти, які на відмінно справляються з цим завданням.
Є один цікавий факт, який не всім відомий. Досвідчені кулінари кажуть, що немає потреби вводити до фаршу хліб, якщо ви додали цибулю. Вона цілком здатна самостійно впоратися з поставленими завданням: смак, аромат, консистенція. Додавайте достатню кількість, щоб котлети не розвалювалися.
Вівсяні пластівці — повноцінна заміна хлібному компоненту. Для використання підійдуть пластівці, які не треба варити. Розмочіть в молоці та додайте їх до фаршу. Буде дуже смачно. Не гірше, ніж з хлібом.
І третій продукт — манна крупа. Вона ідеальна для приготування котлет. Добре тримає форму, не псує смак, робить ідеальну консистенцію. Після додавання дайте фаршу постояти 15 хвилин, щоб манка почала працювати.
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...
З приходом Великодніх свят багато родин готують традиційні частування — паски, пиріжки, різні солодощі. Однак ветеринари наголошують: власникам собак варто бути особливо уважними. Звичні великодні смаколики можуть становити смертельну небезпеку для чот...