
Класичний рецепт котлет містить хліб. Якщо ви збираєтесь їх смажити, а цього інгредієнта випадково не виявилося, є вихід з положення. Хліб можна замінити. Є три продукти, які на відмінно справляються з цим завданням.
Є один цікавий факт, який не всім відомий. Досвідчені кулінари кажуть, що немає потреби вводити до фаршу хліб, якщо ви додали цибулю. Вона цілком здатна самостійно впоратися з поставленими завданням: смак, аромат, консистенція. Додавайте достатню кількість, щоб котлети не розвалювалися.
Вівсяні пластівці — повноцінна заміна хлібному компоненту. Для використання підійдуть пластівці, які не треба варити. Розмочіть в молоці та додайте їх до фаршу. Буде дуже смачно. Не гірше, ніж з хлібом.
І третій продукт — манна крупа. Вона ідеальна для приготування котлет. Добре тримає форму, не псує смак, робить ідеальну консистенцію. Після додавання дайте фаршу постояти 15 хвилин, щоб манка почала працювати.
Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...