
Не поспішайте зривати з грядки або купувати полуницю без хвостиків, вони ще знадобляться вам для сеансу релаксу за філіжанкою чаю.
Всі, хто спробували скористатися лайфхаком з полуничними хвостиками, рекомендують не нехтувати ним та подарувати собі й близьким незабутню ароматну чайну церемонію, яка особливо порадує в сезон, коли про ягоду скоріше приходиться лише мріяти.
Насолоджуючись полуницею у сезон або використовуючи її для багатьох страв: пирогів, компотів, всіляких десертів, ми викидаємо її хвостики й робимо це дарма.
Відділіть від ягоди хвостики, промийте їх та розкладіть, наприклад, на підвіконні. Після того як вони підсохнуть, на це, як правило, йде кілька днів, складіть їх у чисту та суху скляну банку або в мішечок з натуральної тканини.
Додайте одну чайну ложку засушених хвостиків полуниці до заварки при заварюванні чаю й отримайте в напої:
Для того щоб чай з полуничними чашолистками набував найбільш яскравого кольору, перед сушінням хвостики необхідно зім'яти та накрити вологою марлею. Завдяки такому способу висушування напій набуває більш виразного яскравого кольору та смаку.
Цвіль у пральній машині - поширена проблема, яка не лише псує одяг, а й може викликати неприємний запах на кухні чи у ванній. Експерти радять кілька простих способів боротьби з грибком і профілактики його появи, передають Патріоти України. 1. Чистка ба...
Сковороди - незамінний кухонний посуд на кухні, який може дуже довго прослужити, якщо його правильно зберігати й експлуатувати. Але, ще дуже важливо знати, як правильно і чим мити сковороди, а чим не можна.Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами ...