Не поспішайте зривати з грядки або купувати полуницю без хвостиків, вони ще знадобляться вам для сеансу релаксу за філіжанкою чаю.
Всі, хто спробували скористатися лайфхаком з полуничними хвостиками, рекомендують не нехтувати ним та подарувати собі й близьким незабутню ароматну чайну церемонію, яка особливо порадує в сезон, коли про ягоду скоріше приходиться лише мріяти.
Насолоджуючись полуницею у сезон або використовуючи її для багатьох страв: пирогів, компотів, всіляких десертів, ми викидаємо її хвостики й робимо це дарма.
Відділіть від ягоди хвостики, промийте їх та розкладіть, наприклад, на підвіконні. Після того як вони підсохнуть, на це, як правило, йде кілька днів, складіть їх у чисту та суху скляну банку або в мішечок з натуральної тканини.
Додайте одну чайну ложку засушених хвостиків полуниці до заварки при заварюванні чаю й отримайте в напої:
Для того щоб чай з полуничними чашолистками набував найбільш яскравого кольору, перед сушінням хвостики необхідно зім'яти та накрити вологою марлею. Завдяки такому способу висушування напій набуває більш виразного яскравого кольору та смаку.
Існує думка, що людина повинна проходити 10 000 кроків щодня, щоб не мати проблем зі здоров'ям, жити довше і залишатися в формі, передають Патріоти України. Та чи дійсно це так? Насправді норму про 10 тисяч кроків вигадали зовсім не лікарі, а маркетоло...
Є кілька продуктів, які можуть допомогти зменшити сонливість і покращити настрій завдяки своєму складу. Ось деякі з них, передають Патріоти України. Додати ці продукти до свого раціону може допомогти підтримувати бадьорість та покращити емоційний стан....