Стануть у нагоді на весь рік: Чому не варто викидати полуничні "хвостики"

Не поспішайте зривати з грядки або купувати полуницю без хвостиків, вони ще знадобляться вам для сеансу релаксу за філіжанкою чаю.

Всі, хто спробували скористатися лайфхаком з полуничними хвостиками, рекомендують не нехтувати ним та подарувати собі й близьким незабутню ароматну чайну церемонію, яка особливо порадує в сезон, коли про ягоду скоріше приходиться лише мріяти.

Насолоджуючись полуницею у сезон або використовуючи її для багатьох страв: пирогів, компотів, всіляких десертів, ми викидаємо її хвостики й робимо це дарма.

Для чого можна використати чашолистики полуниці

Відділіть від ягоди хвостики, промийте їх та розкладіть, наприклад, на підвіконні. Після того як вони підсохнуть, на це, як правило, йде кілька днів, складіть їх у чисту та суху скляну банку або в мішечок з натуральної тканини.

Додайте одну чайну ложку засушених хвостиків полуниці до заварки при заварюванні чаю й отримайте в напої:

  • приємну кислинку
  • легку терпкість
  • особливий колір

Для того щоб чай з полуничними чашолистками набував найбільш яскравого кольору, перед сушінням хвостики необхідно зім'яти та накрити вологою марлею. Завдяки такому способу висушування напій набуває більш виразного яскравого кольору та смаку.


Буде дуже смачно! Як приготувати легкі, як пух оладки на кефірі і без дріжджів

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:50

Це найпростіший рецепт по-справжньому смачних та пишних оладок, які готують на кефірі та без використання дріжджів. Ключовим у цьому рецепті є етапи замісу тіста, передають Патріоти України.

Психологічний тест: Ось що шепоче ваша підсвідомість

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:12

Всередині вас завжди не вщухають перемовини між позитивним станом і депресивними емоціями, думками про роботу та спокійним відпочинком, занадтою відвертістю та збереженням таємниць, передають Патріоти України. Якщо Ви вважаєте, що вмієте вдало прихов...