
Інна Суверток з Вінниччини вже багато років розводить нові та цікаві сорти помідорів і перців. Вона розповіла про свої улюблені, аби кожен міг і собі ласувати смачними овочами з грядки, передають Патріоти України.
«Найбільше господарі турбуються про перець, адже не у всіх він відразу приживається, — каже Інна Суверток. — Насамперед ця культура любить пухкий та живильний ґрунт. Розсада перцю у землю має висаджуватись орієнтовно у віці 60−70 днів з моменту сходів. Це десь всередині травня. Щодо сортів, то раджу «Веселий гном», він за розмірами трішки більше оливки. Це справжній екзот і ідеально підходить для фуршетів. Перець «Чудо-паприка» на вигляд як гіркий перець, але він дуже солодкий. Болгарський перець я додаю в борщ, закрутки, до томатного соку. Раджу звернути увагу на сорти «Інгрід», «Червоне вино», «Золотий дощ».
Крім традиційних перців, не залишилися без уваги й помідори. Зокрема, томат «Хурма», його на вигляд навіть не відрізниш від однойменного фрукта. У більшості випадків використовується як салатний. З цього сорту виходять чудові соуси.
Помідор «Золота канарейка», за словами господарки, має форму сливочки із зігнутим носиком, рослина сягає трьох метрів у висоту та плететься по деревах.

Багато продуктів, які ми вважаємо здоровими, насправді містять прихований цукор. Він додається для покращення смаку, текстури або терміну зберігання, але шкодить організму, підвищуючи ризик зайвої ваги, проблем із зубами та рівнем цукру в крові, переда...
Цей простий візуальний тест допоможе краще зрозуміти, який ви тип особистості - екстраверт чи інтроверт. Погляньте на картинку: що ви побачили першим - метелика чи два обличчя, що дивляться одне на одного? Ваша відповідь може розповісти про вас набагат...