Стародавній рецепт довголіття - він такий простий, що гріх ним не скористатися!

Пропонуємо скористатись вам рецептом, який допоможе надовго зберегти здоров’я! Вже через декілька днів ви будете почуватись бадьоро! Цей рецепт допоможе відновити правильне функціонування внутрішніх органів, передають Патріоти України.

Рецепт почали застосовувати ще в 5 столітті до нашої ери. Він допоможе вам почуватись відмінно й довгий час залишатись молодим. Готувати цей відвар дуже легко, але приймати його потрібно суворо за рекомендацією.

Стародавній рецепт було знайдено у 1971 році в Тбіліських монастирях, який був написаний на глиняних табличках, зараз він переведений на всі можливі мови світу. У цьому пості ми розкажемо вам як правильно його приготувати.

Призначення:

Відвар добре очищає кровоносні судини, та організм від жирових та вапняних відкладень, покращує обмін речовин, покращує зір, попереджає інсульт, склероз, гіпертонію, бореться з головними болями.

Інгредієнти:

  • 100 г звіробою.
  • 100 г ромашки.
  • 100 г березових бруньок.
  • 100 г безсмертника.

Приготування:

Всі інгредієнти перемеліть в кавомолці та помістіть в емальований посуд. Потім візьміть 1 столову ложку суміші яка вийшла й залийте на 0,5 літра гарячої води. Дайте настоятись 20 хвилин, а потім акуратно пропустіть через тканину.

Візьміть склянку та налийте туди гарячу суміш, добавивши в неї 1 чайну ложку меду. Випийте цю суміш після вечері, але після того більше нічого не їжте й не пийте. Зранку підігрійте на пару те, що залишилось з вечора і знову додайте мед і випийте.

Робіть цю процедуру щодня, поки не закінчиться суміш! Повторіть через 5 років.

Ця суміш допоможе вам зміцнити здоров’я та надасть сили!

А які рецепти з травами для покращення здоров’я використовуєте ви? Поділіться в коментарях!


А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...