Вслухайся в цю смачну назву - "Росівниця". Саме так називається закарпатський капусняк, який готують за старовинним рецептом, що передається з покоління в покоління. Головною відмінністю справжньої гуцульської "Росівніці" є великий шматок буженини, на якому готують суп, зазначають Патріоти України.
Приготування:
У деяких регіонах Закарпаття до супу подають відварну картоплю в шкірці — вони підкреслить і відтінятиме оригінальний смак “Росівниці“.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...