Вслухайся в цю смачну назву - "Росівниця". Саме так називається закарпатський капусняк, який готують за старовинним рецептом, що передається з покоління в покоління. Головною відмінністю справжньої гуцульської "Росівніці" є великий шматок буженини, на якому готують суп, зазначають Патріоти України.
Приготування:
У деяких регіонах Закарпаття до супу подають відварну картоплю в шкірці — вони підкреслить і відтінятиме оригінальний смак “Росівниці“.
Рушники - незамінна річ у побуті, але ми рідко замислюємось, як правильно за ними доглядати. Лише кілька поширених помилок у пранні можуть призвести до того, що тканина втратить свої властивості: перестане добре вбирати вологу, стане жорсткою або почне...
Коли в тебе на плечах бронік, за спиною рюкзак, а в голові — план на найближчі 10 хвилин, останнє, чим хочеться морочити собі голову, — це де валяється турнікет або в яку саме кишеню ти запхав магазин. Тактичні підсумки Fam.tac — це ніби відповідь на ц...