Старий нагар відвалиться за 15 хвилин! У чому проварити сковороду, щоби була як нова

Зазвичай сковорідку використовують протягом багатьох років, і нагар, який з часом утворюється та стає невід’ємною частиною посуду, видалити практично неможливо, передають Патріоти України.

Однак існує легкий спосіб повернути старій, улюбленій сковорідці її первісний вигляд, використовуючи звичайні засоби, доступні кожній господині. Щоб вона знову стала як нова, достатньо виконати кілька простих маніпуляцій, пише ukr.media.

Як почистити сковороду від нагару

Візьміть контейнер із великим об’ємом, достатнім для розміщення туди сковороди. Покладіть у нього шмат господарського мила і залийте водою. Поставте ємність на плиту і зачекайте, поки розчин почне закипати.

У каструлю додайте дві столові ложки лимонної кислоти та дві столові ложки оцту на кожні п’ять літрів води. Після цього помістіть сковорідку в отриманий засіб і проваріть протягом 15 хвилин. Якщо шар нагару старий і товстий, то краще варити сковорідку не менше однієї години, а краще півтори.

Потім, візьміть металеву губку для миття посуду або ножа, і видаліть залишки бруду. Завдяки попередньому розм’якшенню нагару, це завдання буде виконане дуже легко.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...