Старий пуховик не впізнаєте: Простий засіб із трьох компонентів прибере всю засмальцьованість

Будь-який одяг згодом втрачає свій показний вигляд. На пуховиках це особливо помітно. Потерта тканина набуває жирного блиску. Особливо неохайно виглядають засалені рукави, кишені та комір, передають Патріоти України.

Якщо на вашій улюбленій зимовій куртці є такі забруднення, не поспішайте відправляти її у відро для сміття. Пуховик можна реанімувати за допомогою одного розчину, що готується за лічені хвилини.

Вам знадобиться:

  • нашатир 1 чайна ложка;
  • засіб для миття посуду 1 чайна ложка;
  • вода 1 столова ложка.

Змішайте всі компоненти в одніій ємності. Потім за допомогою праски чи парогенератора нагрійте усі проблемні зони на пуховику – комір, манжети, кишені. Дійте обережно, щоб не обпектися і не використовуйте високі температури, щоб не зіпсувати тканину.

Після нагрівання потрібно за допомогою губки або спонжу нанести засіб для чищення на забруднення та інтенсивно потерти. При цьому слідкуйте, щоб річ сильно не намокала.

Залишіть куртку з нанесеним на неї засобом хвилин на 30, після чого видаліть залишки розчину спочатку вологою, а потім сухою ганчіркою. Після процедури ви помітите, що засмальцьовані плями зникли.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...