Стоятимуть довго: Де і як зберігати заготовки на зиму, якщо немає льоха

Заготівлі на зиму під час війни - важливий аспект збереження харчової продукції про запас. Однак якщо у вас немає льоху або іншого зручного місця для зберігання заготовок, не варто впадати у відчай, передають Патріоти України.

В Мережі можна знайти кілька креативних способів, які дозволять зберегти заготовки. Ось тільки деякі з них.

Шафи або комора

Якщо у вас є шафи або комора у вашій квартирі, вони можуть стати чудовим місцем для зберігання заготовок. Зверніть увагу: шафи повинні бути прохолодними, сухими та захищеними від сонячних променів. Також переконайтеся, що продукти зберігаються у герметичних контейнерах чи банках. Важливо, щоб у коморі не було зайвої вологи, дають пораду на відомому порталі.

Підвал або горище

Якщо у вас є доступ до спільного підвалу або горища, ви можете використовувати ці місця для зберігання заготовок. Переконайтеся, що продукти упаковані в герметичні контейнери або банки, щоб запобігти потраплянню вологи або комах.

Холодильник або морозилка

Холодильник та морозилка — ідеальні місця для зберігання деяких видів заготовок. Фруктові джеми, мариновані овочі та соки можуть бути збережені у холодильнику. До того ж деякі свіжі фрукти та овочі можна заморозити. Переконайтеся, що продукти упаковані в герметичні пакети або контейнери перед заморожуванням

Зберігання на стінах

Якщо у вас обмежений простір, можна використовувати вертикальні стелажі або полиці на стінах для зберігання заготовок. Це допоможе вам оптимізувати використання простору та дасть можливість побачити та легко дістати потрібні продукти.

Пластикові контейнери

Пластикові контейнери є відмінним засобом для зберігання заготовок, оскільки вони захищають продукти від повітря та вологи. Позначте кожен контейнер, що міститься і датою приготування, щоб легко знаходити потрібні продукти і контролювати термін придатності.

Вакуумні пакети

Вакуумні пакети — це ідеальне рішення для продуктів, які потрібно зберігати у сухому та герметичному стані. Вони допоможуть збільшити термін придатності заготовок та зберегти їх поживні властивості.

Тому можна вибрати будь-який з указаних способів і насолоджуватись заготовками восени чи зимою.Але, звичайно, в усьому потрібно зберігати міру, щоб не прийшлося позбуватися «непотрібної» консервації навесні.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...