"Столітній" нагар відпаде миттєво - просто прокип’ятіть цей фрукт у каструлі!

Якщо у вас є посуд, в якого утворився нагар, застосуйте для відчищення простий народний засіб, передають Патріоти України.

З забрудненням посуду різної складності можуть легко впоратись покупні спеціальні засоби. Але є такі важкі забруднення, що важко підібрати засіб, який би справився з ситуацією.

Як позбутися нагару

Досвідчені господині мають спосіб, який допоможе справитись з нагаром. І губка тут не потрібна. Потрібно взяти 2-3 лимони. Наріжте лимони на дольки, та викладіть на дно пригорівшої каструлі.

Залийте водою, та поставте на великий вогонь на плиту. 5-10 хв має кипіти ця вода, потім вимкніть вогонь. Залиште каструлю, щоб вода остигла. Потім злийте рідину. Нагар піде разом із водою.

Помийте відчищену таким чином каструлю. Якщо залишились невеликі забруднення, їх легко змити з допомогою губки.

Ви будете здивовані! Названо вуглевод, який найкраще сприяє зниженню тиску

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:45

Вуглеводи є не ворогом, а важливою частиною здорового харчування. Вони є основним джерелом енергії для організму та забезпечують багато корисних поживних речовин, передають Патріоти України. Якщо у вас високий кров’яний тиск, може виникнути спокуса різ...

Секрет досвідчених господинь! Для чого додають вершкове масло у фарш для котлет

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:09

Господині часто змінюють рецепти під свої смаки та уподобання, передають Патріоти України. Це надає стравам нового «звучання» та допомагає вдосконалити смак. Традиційна рецептура в доповненні з експериментами — основа вдалих кулінарних рішень. Про одне...