Замість хліба у фарш для котлет можна додати манку. Однієї ложки буде достатньо, щоб загустити котлетну масу та збільшити кількість фаршу у півтора рази.
Замість хліба можна додати у фарш для котлет відварену картоплю, розім'яту в пюре. Кабачок замість хліба – ще один інгредієнт, про який знають досвідчені господарки. Котлети з кабачком вийдуть м'якими, ніжними та некалорійними.
Можна розмішати у воді крохмаль та влити у фарш. Він зробить фарш в'язким, проте такі котлети складно буде назвати дієтичними.
Можна покласти у котлети замість хліба горох. Це поживний та корисний інгредієнт, який до того ж зробить котлети більш ситними та пишними.
За рахунок картоплі, манки, крохмалю або гороху котлети добре триматимуть форму. Деякі господині ще додають у фарш панірувальні сухарі, або просто панірують котлети в сухарях перед смаженням.
Головоломки та оптичні ілюзії можуть спантеличити людей. Часто розв'язання деяких займає кілька секунд, тоді як інші можуть бути складнішими, ніж ви думаєте. Ця нова пасхальна головоломка, яка стала "вірусною" в мережі, потребує 14 секунд, щоб знайти н...
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...