Страва буде ідеальною і менш калорійною: Чим можна замінити хліб у фарші для котлет

Котлети вийдуть соковитішими і пишнішими, якщо не додавати у фарш хліб. Є й інші продукти, які допоможуть поєднати між собою інгредієнти котлет, але вони зроблять страву менш калорійною, радять Патріоти України.

Замість хліба у фарш для котлет можна додати манку. Однієї ложки буде достатньо, щоб загустити котлетну масу та збільшити кількість фаршу у півтора рази.

Замість хліба можна додати у фарш для котлет відварену картоплю, розім'яту в пюре. Кабачок замість хліба – ще один інгредієнт, про який знають досвідчені господарки. Котлети з кабачком вийдуть м'якими, ніжними та некалорійними.

Можна розмішати у воді крохмаль та влити у фарш. Він зробить фарш в'язким, проте такі котлети складно буде назвати дієтичними.

Можна покласти у котлети замість хліба горох. Це поживний та корисний інгредієнт, який до того ж зробить котлети більш ситними та пишними.

За рахунок картоплі, манки, крохмалю або гороху котлети добре триматимуть форму. Деякі господині ще додають у фарш панірувальні сухарі, або просто панірують котлети в сухарях перед смаженням.

Великодня головоломка: Спробуйте знайти 10 курчат за 14 секунд

субота, 20 квітень 2024, 5:40

Головоломки та оптичні ілюзії можуть спантеличити людей. Часто розв'язання деяких займає кілька секунд, тоді як інші можуть бути складнішими, ніж ви думаєте. Ця нова пасхальна головоломка, яка стала "вірусною" в мережі, потребує 14 секунд, щоб знайти н...

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...