Замість хліба у фарш для котлет можна додати манку. Однієї ложки буде достатньо, щоб загустити котлетну масу та збільшити кількість фаршу у півтора рази.
Замість хліба можна додати у фарш для котлет відварену картоплю, розім'яту в пюре. Кабачок замість хліба – ще один інгредієнт, про який знають досвідчені господарки. Котлети з кабачком вийдуть м'якими, ніжними та некалорійними.
Можна розмішати у воді крохмаль та влити у фарш. Він зробить фарш в'язким, проте такі котлети складно буде назвати дієтичними.
Можна покласти у котлети замість хліба горох. Це поживний та корисний інгредієнт, який до того ж зробить котлети більш ситними та пишними.
За рахунок картоплі, манки, крохмалю або гороху котлети добре триматимуть форму. Деякі господині ще додають у фарш панірувальні сухарі, або просто панірують котлети в сухарях перед смаженням.
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...