Смак вареної картоплі залежить не тільки від сорту овоча і часу готування, а й від правильного вибору посуду для приготування цієї страви. Багато господинь вважають, що для варіння картоплі краще використовувати каструлю більшого розміру, проте чи справді це так, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Кухарі поділилися важливою порадою: картоплю не варто варити в надто великій каструлі. Під час використання об'ємного посуду доведеться залити багато води, що неминуче призведе до швидкого та інтенсивного кипіння. Такі умови можуть зіпсувати текстуру картоплі, зробивши її розвареною і такою, що втратила форму.
Щоб отримати ідеально варену картоплю з яскравим смаком, слід вибрати каструлю середнього розміру і наповнювати її водою лише до того рівня, щоб вона прикрила верхні картоплини. Такий підхід допоможе зберегти овоч цілим і надасть страві неповторного смаку.
Це важливе правило допоможе уникнути помилок під час готування картоплі та насолодитися чудовою стравою, приготованою вдома.
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...
Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...