Смак вареної картоплі залежить не тільки від сорту овоча і часу готування, а й від правильного вибору посуду для приготування цієї страви. Багато господинь вважають, що для варіння картоплі краще використовувати каструлю більшого розміру, проте чи справді це так, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Кухарі поділилися важливою порадою: картоплю не варто варити в надто великій каструлі. Під час використання об'ємного посуду доведеться залити багато води, що неминуче призведе до швидкого та інтенсивного кипіння. Такі умови можуть зіпсувати текстуру картоплі, зробивши її розвареною і такою, що втратила форму.
Щоб отримати ідеально варену картоплю з яскравим смаком, слід вибрати каструлю середнього розміру і наповнювати її водою лише до того рівня, щоб вона прикрила верхні картоплини. Такий підхід допоможе зберегти овоч цілим і надасть страві неповторного смаку.
Це важливе правило допоможе уникнути помилок під час готування картоплі та насолодитися чудовою стравою, приготованою вдома.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...