Річ піде про японську редьку — Дайкон. Переважно її використовують як додаток до сашимі або нарізають для салатів.
Мало хто знає, що із неї можна приготувати цікаві овочеві оладки. В них буде інший смак, ніж у картопляних, що природньо.
Для того, щоб приготувати такі деруни, підготуйте дайкон. Промийте його, очистіть від тонкої шкірки овочечисткою чи ножем.
Далі редьку слід натерти на тертці та залишити на деякий час, щоб він випустив сік. Після цього його треба віджати. Потім можна, як зазвичай, додавати яйця, борошно, сіль та спеції.
Особливо смачною страва буде, якщо ще й натерти туди трохи сиру. Смак буде зовсім новим та оригінальним.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...