Річ піде про японську редьку — Дайкон. Переважно її використовують як додаток до сашимі або нарізають для салатів.
Мало хто знає, що із неї можна приготувати цікаві овочеві оладки. В них буде інший смак, ніж у картопляних, що природньо.
Для того, щоб приготувати такі деруни, підготуйте дайкон. Промийте його, очистіть від тонкої шкірки овочечисткою чи ножем.
Далі редьку слід натерти на тертці та залишити на деякий час, щоб він випустив сік. Після цього його треба віджати. Потім можна, як зазвичай, додавати яйця, борошно, сіль та спеції.
Особливо смачною страва буде, якщо ще й натерти туди трохи сиру. Смак буде зовсім новим та оригінальним.
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...