Річ піде про японську редьку — Дайкон. Переважно її використовують як додаток до сашимі або нарізають для салатів.
Мало хто знає, що із неї можна приготувати цікаві овочеві оладки. В них буде інший смак, ніж у картопляних, що природньо.
Для того, щоб приготувати такі деруни, підготуйте дайкон. Промийте його, очистіть від тонкої шкірки овочечисткою чи ножем.
Далі редьку слід натерти на тертці та залишити на деякий час, щоб він випустив сік. Після цього його треба віджати. Потім можна, як зазвичай, додавати яйця, борошно, сіль та спеції.
Особливо смачною страва буде, якщо ще й натерти туди трохи сиру. Смак буде зовсім новим та оригінальним.
Вибір кухонних меблів - це рішення на роки, тому колір має надзвичайне значення. Інтенсивний, глянцевий червоний сьогодні - це синонім поганого смаку. Такий дизайн нагадує меблі з початку 2000-х, виглядає застарілим, дешевим і без смаку. На червоних фа...
Сумочка - це більше, ніж просто аксесуар. Це маленький портал у твій внутрішній світ, передають Патріоти України. Ти завжди береш із собою помаду, дзеркальце чи, можливо, ручку? Обери один предмет і дізнайся, що він розповість про тебе — більше, ніж ...