Здавалося б, що такі перші страви, як суп та борщ, складно зіпсувати і їх вміє готувати кожна господиня. Однак, інколи проблема може ховатися у звичайних спеціях й деякі з них тільки псують смак готових страв, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію і розповість, яку спецію категорично не можна додавати у перші страви.
Відтак, за словами досвідчених кулінарів, "небезпечною" з усіх пряностей є лаврове листя, яке може зіпсувати смак страв через свій специфічний аромат.
У той же час, ніхто не каже, що не можна готувати суп чи борщ без лаврового листя. Однак, з ним варто бути обережним. Перш за все, слід використовувати спецію у вигляді листя, а не порошку. Так ви точно не переборщите з бажаним смаком.
Також дуже важливо дістати лаврушку через 10-15 хвилин після того, як ви її додали у страву. В іншому випадку – спеція почне віддавати характерну гіркоту.
Однак, що стосується курячого бульйону, то у процесі приготування краще обійтися без спеції. Адже, вона здатна приглушити природний смак та аромат ніжного м’яса курки.
Перед вами два крісла. Здавалося б, дрібниця, але те, яке з них ви оберете, може багато сказати про ваші потреби, характер і внутрішні цінності. Уважно подивіться на них і зупиніться на тому, яке вам ближче, передають Патріоти України. Ви обрали крісло...
Сидячий спосіб життя став невід’ємною частиною роботи сучасної людини - від офісних працівників до тих, хто працює вдома. Проте багатогодинне сидіння не лише шкодить м’язам і суглобам, а й формує шкідливі харчові звички, які поступово руйнують здоров’я...