Сучасна ковбаса як метод знищення людства? Чим небезпечна і які хвороби викликає

Всесвітня організація охорони здоров’я прирівняла ковбасу до алкоголю і тютюну, так як вони однаково негативно впливають на здоров’я людей, передають Патріоти України.

Варені ковбаси, сосиски і сардельки, які зараз продаються в магазинах, не несуть ніякої користі для організму. Вживати такі продукти можна вкрай рідко і зовсім трішки – максимум 50 грамів в день. Навіть така невелика кількість збільшує ризик виникнення раку на 18%, йдеться в звіті Міжнародного агентства з вивчення раку, що входить в ВООЗ.

Перероблене м’ясо – сосиски, ковбаса або бекон – викликають рак товстої кишки, червоне м’ясо також може бути пов’язане з ризиком виникнення такого захворювання.

Як відзначають фахівці, в більшості ковбасних виробів міститься лише 7-15% натурального м’яса. Решта – це кістки, соя, шкіра і субпродукти. Крім цього, в складі варених ковбас зустрічається крохмаль, підсилювачі смаку, жир, фосфати, нітрати і нітрити. Весь цей “компот” точно не додасть здоров’я. Крім того, використовувані виробниками добавки можуть надавати канцерогенний ефект. Це стосується добавок з індексами Е120, Е252 і Е536.

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...