Суддя "МастерШеф" поділився рецептом свинячих реберець - у вас потече слинка

Свинячі ребра в духовці - блюдо, яке знайоме і улюблене багатьма. Суддя шоу МастерШеф Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати це м'ясо за його рецептом. Ним він поділився у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Якщо вибрати хороший соус до ребер - вони вийдуть дивовижно.

Інгредієнт:

  • Ребра свинячі - 1 кг
  • Коричневий цукор
  • копчена паприка
  • часник гранульований

Ребра потрібно добре помити, очистити від плівки на внутрішній стороні. Маринад важимо столовими ложками в співвідношенні: 3: 2: 1.

Змішуємо маринад в одній ємності, підготовлені ребра гарненько обвалюємо і змащуємо сумішшю, і відправляємо маринуватися на 12-24 години в холодильник.

Якщо у вас кілька смужок ребер - кожне окремо замотайте в міцну фольгу так, щоб жир не витік і все соки залишилися всередині.

Запікайте в духовці при 180 градусах 1,5-2 години. Після цього дістаємо ребра, змащуємо гарненько якісним соусом і посипаємо зеленою цибулею!


Розставлено крапки над "і": Чи можна підігрівати каву в мікрохвильовій печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 17:24

Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...

Помилка може дорого коштувати! Які страви не можна готувати в алюмінієвому посуді

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:38

Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...