Супер-рецепт для господинь! Гора котлет за копійки, вистачить на тиждень - тільки гарніри міняй

Курячі котлети завжди виходять ніжними, м'якими і соковитими. Щоб вони вийшли ще й більш ароматними, додаємо зелень, особливо кріп. А вершкове масло робить їх дуже соковитими, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

куряче м'ясо, 1 кг;
батон або білий хліб, 6 шт;
цибуля, 300 г;
часник, 1 зубчик;
молоко, 150 мл;
масло вершкове, 30 г;
майонез, 2 ст.л;
сіль і паприка по 1 ст.л;
перець, зелень.

Процес приготування

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо подрібнений часник і смажимо близько 1 хвилини. Охолоджуємо.

Білий хліб обрізаємо і заливаємо молоком.

М'ясо промиваємо і прибираємо шкурки, перетворюємо в фарш.

Змішуємо фарш з віджатим хлібом, подрібненою блендером цибулею

Заправляємо фарш усіма спеціями і сіллю, зеленню.

Порада: щоб котлети були ніжними, добре вимішуйте фарш і відбивайте його.

Формуємо котлети і обсмажуємо до рум'яності з двох сторін.

Викладаємо у форму і запікаємо 15 хвилин при 170 градусах.

Розставлено крапки над "і": При якій температурі правильно прати постільну білизну та рушники - не 40°C і не 60°C

неділя, 6 липень 2025, 18:15

Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...