Супер-рецепт для господинь! Гора котлет за копійки, вистачить на тиждень - тільки гарніри міняй

Курячі котлети завжди виходять ніжними, м'якими і соковитими. Щоб вони вийшли ще й більш ароматними, додаємо зелень, особливо кріп. А вершкове масло робить їх дуже соковитими, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

куряче м'ясо, 1 кг;
батон або білий хліб, 6 шт;
цибуля, 300 г;
часник, 1 зубчик;
молоко, 150 мл;
масло вершкове, 30 г;
майонез, 2 ст.л;
сіль і паприка по 1 ст.л;
перець, зелень.

Процес приготування

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо подрібнений часник і смажимо близько 1 хвилини. Охолоджуємо.

Білий хліб обрізаємо і заливаємо молоком.

М'ясо промиваємо і прибираємо шкурки, перетворюємо в фарш.

Змішуємо фарш з віджатим хлібом, подрібненою блендером цибулею

Заправляємо фарш усіма спеціями і сіллю, зеленню.

Порада: щоб котлети були ніжними, добре вимішуйте фарш і відбивайте його.

Формуємо котлети і обсмажуємо до рум'яності з двох сторін.

Викладаємо у форму і запікаємо 15 хвилин при 170 градусах.

Ви могли це не знати! ТОП-4 популярні продукти, які закупорюють артерії та заважають схуднути

п’ятниця, 26 грудень 2025, 19:05

Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...

Цей бульйон як отрута. Деякі експерти стверджують, що він містить паразитів

п’ятниця, 26 грудень 2025, 18:44

Бульйон - класичний суп, який зігріває, бадьорить і підтримує відновлення після хвороби. Правильно приготований на кістках із овочами, цибулею та часником, він багатий на поживні речовини. Але використання неякісного м’яса може перетворити його на поте...