Суперефективний! Як швидко брудну мийку зробити кришталево чистою за допомогою одного засобу

Будь-якій господині хочеться, щоб все було чисто. Мийка - вона найчастіше піддається впливу бруду. Будемо відверті, що кожен день по декілька разів, передають Патріоти України.

На поверхні постійно з’являється вапняний наліт. Щоб його позбутись потрібно досить багато часу. Але є один спосіб, який допоможе вирішити проблему.

Секретний засіб

Почистити хромовану поверхню можна за допомогою олії для дитячої шкіри. Налийте трохи на ганчірку та протріть ретельно мийку. Можна і кран.

Ви будете здивовані, що всі забруднення швидко будуть видалені. Навіть сліду від них не лишиться. На хромованих поверхнях буде приємний блиск. Такий результат чистоти всього за декілька хвилин. Тепер цей лайфхак буде і в вашій господарській скарбничці.

Корисний лайфхак: Як надовго зберегти воду свіжою в пластикових пляшках

понеділок, 20 травень 2024, 19:37

Такі рекомендації допоможуть в екстрених ситуаціях зберігати воду свіжою впродовж кількох місяців. Відключення світла й води через руйнування критичної інфраструктури змушують українців тримати запаси питної та технічної води. Тому варто знати, як можн...

Психологічний тест! Ваш стиль тримання телефону розкриє вашу справжню сутність

понеділок, 20 травень 2024, 19:12

Пропонуємо цікавий тест на визначення особистості. Те, як ви тримаєте телефон, розкаже усю правду про вас. . Цей тест на визначення вашої манери тримати телефон може багато чого розповісти про ваші інтереси, характер, поведінку, сильні та слабкі сторон...