Супершвидкий рецепт! Найледачіші хачапурі в духовці за 10 хвилин без замісу тіста

Як приготувати ледачі хачапурі всього за 10 хвилин? Вам не знадобиться замішувати тісто. Супершвидкий простий рецепт з ніжною сирною начинкою. Раз, два і готово! Випічка з доступних продуктів. Відмінна ідея для сніданку, обіду і вечері, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Хліб багет — 1 шт.
  • Сир сулугуні — 250 грамів
  • Сир нежирний — 150 грамів
  • Яйця перепелині — 6 шт. (або курячі яйця — 4 шт.)
  • Вершкове масло — 50 грамів

Приготування

1. Вирізати всю середину з багета. Краї мають бути цільними.

2. Змішати сулугуні, сир і яйця до однорідної консистенції. Додаємо 2 штучки перепелиних яйця.

3. Помістити сирну начинку в середину багета.

4. Розігріваємо духовку до 220 градусів і запікаємо в духовці прямо на решітці 5-6 хвилин.

5. Вершкове масло протріть краї багета, щоб розм'якшити їх. Також покладіть вершкове масло у середину начинки і зверху вилийте 2 перепелині яйця. Ще раз протріть краї вершковим маслом.

Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...