Сусідів точно не затопите: Простий спосіб, як злити воду з пральної машини, коли вимкнули світло

Як злити воду з пральної машини, коли надовго вимкнули світло - читайте в матеріалі, передають Патріоти України.

Користувачка TikTok з нікнеймом @titenkoalona поділилася своїм дієвим способом, як злити воду з пральної машини, якщо раптом вимкнули світло, а всередині залишилися речі.

Звичайно, коли електрику вимкнули за графіком і скоро включать, хвилюватися не варто. Але якщо ви знаєте, що вимкнення аварійне і світла може не бути 1-2 доби, одяг у воді може зіпсутися і погано пахнути.

Можна просто відчинити дверцята пральної машини або скористатися спеціальним відсіком для зливання води, який є практично в будь-якій моделі. Але так існує велика можливість затопити сусідів. А це не дуже приємна проблема.

Отже, що потрібно зробити? Виявляється все дуже просто. Берете пакет чи харчову плівку та скотч. Далі потрібно прикріпити одну сторону плівки/пакета чітко під дверкою пральної машини. А іншу вставити у відро або миску.

Тепер можете помаленьку відчиняти дверцята. Вся рідина зіллється у відро чи миску, тому ви зможете швидко та без проблем забрати всі речі з барабану.

@titenkoalona Зробила під цей звук по запиту підписників #пралка #немаєсвітла #прання #прибирання #лайфхакколинемасвітла #колинемаєсвітла #українськийтікток #блекаутукраина ♬ оригинальный звук -

Швидко та легко! Смажені огірки до картоплі чи м’яса

субота, 18 травень 2024, 11:14

Незрівнянно смачно, швидко, легко, просто, на кожен день! Смажені огірки схожі на смак молодих обсмажених цукіні. Така страва ідеально урізноманітнить ваше пісне меню. А ще воно підійде тим, хто слідкує за своєю фігурою! Огірки візьміть свіжі, з тонкою...

5 поширених помилок про схуднення: чому не варто вірити

субота, 18 травень 2024, 10:41

очаток шляху до схуднення може супроводжуватися різними помилковими уявленнями, які часто призводять до нереалістичних очікувань. Щоб досягти успішного і стійкого зниження ваги, важливо розвінчати ці міфи. News Bytes розповів про кілька найпоширеніших ...