Сало – повноцінний продукт, який можна вживати у чистому вигляді, навіть без додавання інших інгредієнтів. Однак, якщо приготувати закуску із сала з додаванням паприки, перцю, часнику та інших спецій, тоді сало стане ще смачнішим і пікантнішим, передають Патріоти України.
Свіже сало добре промийте. У каструлю налийте воду, сіль, перець, оцет, додайте лаврове листя, цибулину, кмин.
Варіть сало у спеціях протягом 30 хвилин на повільному вогні. Потім залиште в каструлі до охолодження.
Просушіть сало у паперових рушниках, посипте приправами. Краще використовувати замість сирого часнику – сухий.
Загорніть сало у фольгу та залиште в холодильнику на 12–24 години.
Потім тоненько нарізайте сало і подавайте до столу. Воно буде пряним за смаком і дуже ароматним.
Також можна ще приготувати фаршмак із сала. Для цього свіже сало потрібно перемолоти на м'ясорубці або блендері з часником, цибулею та спеціями, і у вас вийде закуска на хліб.
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...