Український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко поділився на своєму сайті корисними порадами для фарбування великодніх яєць. Він радить додавати до барвника сіль та оцет. Це дозволить фарбі краще закріпитися на яйцях і забезпечить її стійкість, передають Патріоти України.
"Щоб отримати рівномірний і гарний колір, яйця мають бути повністю занурені в фарбу", — зазначив він. Шеф-кухар поділився ще одним надзвичайно корисним лайфгаком. "Для блиску крашанок після того, як вони висохнуть на тарілці, змочіть ватний диск в олії і змастіть кожне яйце. Це забезпечить чудовий ефект!" — додав Клопотенко.
Осінь - це не просто пора року, а стан душі. Для когось - це аромат гарбузового латте й затишок під пледом, для когось — прогулянки серед шурхотливого листя. Обери те, що ближче тобі, і дізнайся, який ти шанувальник осені, передають Патріоти України. З...
Дослідники не намагалися класифікувати учасників за типами особистості, а зосередилися на словах, якими люди самі описували себе, передають Патріоти України. Виявилося, що такі характеристики, як “активний” або “енергійний”, точніше прогнозують тривалі...