У чому зустрічати Новий рік 2020: Поради модного експерта

За словами експерта, потрібно дотримуватися синьої колірної гами, адже кольором прийдешнього 2020 року є синій.

Історик моди та мистецтвознавець, ведучий програми "Модний вирок" Олександр Васильєв розповів, у якому вбранні варто провести новорічну ніч, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Так, за словами експерта, потрібно дотримуватися синьої колірної гами, адже кольором прийдешнього 2020 року є синій. Крім того, жінкам він порадив звернути увагу на сукні з блискітками, а чоловікам доповнити свій образ синім піджаком або метеликом.

"Жінкам варто одягати сині блискітки до новорічного столу. Адже синій це колір прийдешнього року, а блискітки наймодніший аксесуар. Також їм варто звернути увагу на сукні з підкладними плечима синього кольору. Чоловікам же раджу підібрати до свого образу синій піджак або синього метелика. З білою сорочкою буде виглядати приголомшливо", — зазначив Васильєв.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...